56-erių aktoriui teko Brado Hamiltono vaidmuo. Filme šį personažą įkūnijo dabar 63-ejų Judge‘as Reinholdas. Buvusi jo žmona 51-erių Jennifer suvaidino mokyklos „seksualumo karalienę“ Lindą Barrett. Ją paaugliams skirtoje brendimo komedijoje suvaidino dabar 57-erių Phoebe Cates.

Kaip pasakoja dailymail.co.uk, buvusi pora drauge atkūrė filmo kadrus apie tai, kaip Bradas atsiduria prie baseino surengtame vakarėlyje, kurį suorganizavo jo jaunesnioji sesuo Stacy Hamilton. Ją šįsyk suvaidino „Oskaro“ laimėtoja 52-ejų Julia Roberts.

J. Aniston šiai scenai per gyvai transliuojamus virtualius scenarijaus skaitymus ant baltų marškinėlių su petnešėlėmis buvo užsivilkusi raudoną bikinio viršutinę dalį, o B. Pittas, siekdamas atkartoti greitojo maisto restorano darbuotojo kostiumą, turėjo pirato kepurę.

Skaitymuose, suorganizuotuose su labdaros organizacija „CORE Response“, taip pat dalyvavo Seanas Pennas (1982-ųjų filme jis vaidino Jeffą Spicoli), Henry Goldingas, Matthew McConaughey, Johnas Legendas, Jimmy Kimmelis, Shia LaBeoufas ir Morganas Freemanas.

Duetui teko atkurti vieną karščiausių filmo scenų, kai Jennifer įkūnijama Linda pasirodo Brado „fantazijoje“ – ji įžengia į vonios kambarį ieškodama ausų krapštukų.

Skaitydamas scenarijų nuotoliniu būdu iš savo namų, legendinis 83-ejų aktorius M. Freemanas virto užkadriniu pasakotoju. Jis pavadino Lindą „nuostabia“. „Jos akys kupinos aistros“, – skaitė aktorius.

Į tai Jennifer/Linda, tarsi besijausdama nejaukiai, atsakė: „Sveikas, Bradai. Žinai, visąlaik galvoju, kad tu esi labai mielas. Man regis, tu labai seksualus. Ar ateisi pas mane?“

Tuo metu Bradas ima juoktis, o likusi žvaigždžių komanda taip pat ima prunkšti.

Tada M. Freemanas pradeda skaityti: „Ji ištiesia ranką ir prisitraukia jį bučiniui... O tuomet ji nustumia jį, kad šis galėtų stebėti, kaip ji kruopščiai nusisega viršutinę maudymosi kostiumėlio dalį...“

Jis pridūrė: „Jie jau turėtų pradėti aistringai mylėtis, tačiau mes išgirstame...“

Tuo metu Jennifer vaidinama Linda nutraukia fantaziją ir paklausia: „Ei, Bradai, ar turi ausų krapštukų?“

Brado personažui tada tenka apsimesti, kad reaguoja abejingai. Aktorius juokaudamas papurtė galvą skaitydamas: „Palauk, minutėlę...“

Jennifer personažas į tai atsako: „Dievulėliau, atsiprašau... Nežinojau, kad čia kas nors yra“.

Brado personažas sušunka „Niekas čia nesivargina belstis!“

Šis renginys buvo skirtas lėšų humanitarinės pagalbos organizacijai „CORE Response“, kurios vienas įkūrėjų yra S. Pennas, taip pat organizacijai REFORM Alliance, rinkimui. Surinktos lėšos bus skirtos kovai su koronaviruso pandemija.

Tai buvo pirmasis Jennifer ir Brado susitikimas ekrane po to, kai 2005-aisiais jie išsiskyrė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją