Tuomet jo užmegzti ryšiai ir padėjo atsidurti prieš kamerą, 1988 metais debiutuoti kine, veiksmo filme „Above the Law“. Vėliau jis suvaidino dar serijoje filmų, įskaitant „Hard to Kill“ ir „Under Siege“. Tačiau dešimtojo praėjusio amžiaus dešimtmečio pabaigoje S. Seagalo, kaip didelės veiksmo filmų žvaigždės, karjera jau ėmė ristis žemyn, aktoriui taip ir nepavyko pakartoti savo pirminių filmų sėkmės.

Vėlesniais metais S. Seagalas susilaukė prieštaringų vertinimų: tiek dėl savo draugiškų santykių su Rusijos prezidentu Vladimiru Putinu ir daugybės kaltinimų netinkamu seksualiniu elgesiu, tiek ir dėl miglotos kriptovaliutų schemos. Vėliau ėmė plisti istorijų dėl keisto aktoriaus elgesio, ir daugybė garsenybių ėmė noriai pasakoti apie savo keistus susidūrimus su S. Seagalu ir jo pasibaisėtiną elgesį bei susireikšminimą. Štai kelios iš tokių garsenybių.

Johnas Leguizamo „gavo į kaulus“ pasijuokęs iš S. Seagalo

Johno Leguizamo nemalonus susidūrimas su S. Seagalu filmavimo aikštelėje virto ne tik iš lūpų į lūpas pasakojama istorija, bet ir įkvėpė jį 2011 metais pastatyti Brodvėjaus monospektaklį „Ghetto Clown“.

Interviu „AV Club“ J. Leguizamo pasakojo, kaip 1996 metais atvyko į pirmąją repeticiją prieš filmuojant trilerį „Executive Decision“ ir išgirdo S. Seagalą kitiems aktoriams sakant: „Aš čia vadovauju. Mano žodis čia įstatymas“.

J. Leguizamo tai pasirodė labai juokinga. „Kas ateina į repeticiją ir kalba tokias nesąmones? – sakė aktorius. – Aš ėmiau juoktis, o jis aikido veiksmu prispaudė mane alkūne prie sienos, ėmė trūkti oro. Kritau ant žemės ir gaudydamas orą kartojau „Kodėl? Kodėl?“

Vėliau J. Leguizamo suvaidino šią sceną savo monospektaklyje ir išsišaipė iš S. Seagalo „moteriško bėgimo būdo“.

S. Seagalas sužinojo apie J. Leguizamo išsišaipymą ir, esą, pagrasino gerai užtvoti aktoriui, jeigu kada šiedu susitiktų ant raudonojo kilimo.

„Nemanau, kad jis dažnai yra kviečiamas į raudonojo kilimo renginius“, – pajuokavo J. Leguizamo. Jis taip pat stebėjosi, kaip „iš darbininkų klasės kilęs vyrukas“, pradėjęs karjerą kaip kovos menų treneris, virto tokia „egomaniakine diva“.

Stevenas Seagalas

S. Seagalas gerokai išgąsdino Julianną Margulies

Jos karjeros pradžioje tuomet dar 23 metų aktorei Juliannai Margulies aktorių atrankos vadovas pranešė, kad S. Seagalas nori su ja prieš rytdienos atranką parepetuoti vieną sceną. Tokia repeticija turėjo įvykti „jo viešbučio kambaryje 22 val.“, pasakojo aktorė.

„Aš įėjau, prisėdau ir iš karto atšokau atgal, nes įsirėmė kažkas nepatogaus ir kieto. Jis susijuokė ir pasakė: „Oi, atleisk, čia turbūt yra mano ginklas“, – pasakojo J. Margulies. Ji sakė, kad jos pirminis jausmas buvo tas, jog „labai supykau ant savęs“, kad buvau „tokia kvaila“, jog atsidūriau „viena viešbučio kambaryje su vyru, kuris turi ginklą“.

Laimei, ji netruko iš kambario išeiti. Būsima „Ligoninės priimamojo“ žvaigždė galiausiai gavo vaidmenį filme „Out for Justice“, tačiau vėliau prodiuseriams pasakė: „Būsiu labai dėkinga, jeigu niekas man daugiau niekada neleis atsidurti su juo vienai viename kambaryje“. „Nes buvau tikrai išsigandusi“, – sakė ji.

Stevenas Seagalas

Dėl S. Seagalo netinkamo elgesio Portia de Rossi išbėgo iš atrankos

Portia de Rossi yra žinoma dėl savo vaidmenų TV serialuose „Ally McBeal“, „Arrested Development“ ir „Scandal“, o taip pat dėl to, kad yra ilgametė pokalbių laidos karalienės Ellen DeGeneres žmona.

Tačiau kažkada ji buvo tik jauna aktorė, kuri dalyvavo atrankoje vienam iš S. Seagalo veiksmo filmų.

2017 metais P. de Rossi tviteryje papasakojo apie savo patirtį bendraujant su S. Seagalu. Ji papasakojo, kaip buvo pakviesta į S. Seagalo biurą „paskutinei atrankai“.

„Jis man pasakė, kad labai svarbu, kad aktorius sietų geras ryšys ir už kadro, ir pasisodinęs mane ėmė segtis savo odines kelnes“, – pasakojo aktorė. – „Aš išbėgau ir paskambinau savo agentei. O ši visiškai ramiai man atsakė: „Na, nežinojau, ar jis yra tavo tipo vyras“.

Jenny McCarthy taip pat išbėgo iš atrankos, kurioje dalyvavo ir S. Seagalas

Aktorė ir buvęs „Playboy“ modelis Jenny McCarthy sakė turėjusi labai panašios patirties bendraujant su S. Seagalu, kai dalyvavo atrankoje filmuotis filme „Under Siege 2: Dark Territory“; pirmą kartą apie tai ji papasakojo per 1998 metų interviu portalui „Movieline“.

J. McCarthy jau rengėsi skaityti rankose laikomą scenarijų, kai S. Seagalas pareiškė norįs ją geriau pažinti. Paklausinėjęs apie „Playboy“ metų modelio reikalus, S. Seagalas paprašė jos atsistoti.

„Aš atsistojau, o jis ir sako: „Nusivilk suknelę“, – pasakojo aktorė. „Pasakiau: „Ką?“, o jis sako: „Šioje scenoje ji nuoga“. Aš pasakiau: „Ne, ji nėra nuoga, arba manęs čia paprasčiausiai nebūtų“. Jis vėl pasakė: „Ji čia nuoga“. Aš pasakiau; „Aš matau tekstą. Ne“. Jis vėl pasakė: „Nusivilk suknelę“, – pasakojo aktorė.

„Aš pradėjau verkti ir pasakiau: „Išsinuomok mano „Playboy“ vaizdo įrašą, šikniau“ ir nubėgau iki automobilio“, – pasakojo ji.

Kai J. McCarthy sėdosi į automobilį, „jis stvėrė mane ir sako: „Nedrįsk niekam pasakoti“.

Stevenas Seagalas

Charlize Theron: velniop jį

Charlize Theron neturėjo kažkokios keistos ir šiurpą keliančios istorijos apie savo keistą susidūrimą su S. Seagalu, tačiau ji tikrai turi tvirtą nuomonę apie aktorių, kuria pasidalino per Howardo Sterno laidą, vedamą per „SiriusXM“ radiją.

Kalbėdama apie tai, kaip mokėsi kovos menų prieš filmavimąsi tokiuose veiksmo filmuose kaip „Mad Max: Fury Road“ ir „Atomic Blonde“, Ch. Theron sakė, kad žiūrėjo ir kelis „YouTube“ įrašus, kuriuose S. Seagalas demonstruoja kovos menų veiksmus. Ir įspūdžio jai jie tikrai nepadarė.

„Nebijau apie jį blogai kalbėti, nes jis nelabai gražiai elgiasi su moterimis. Tad velniop jį“, – kalbėdama apie S. Seagalą sakė Ch. Theron, turėdami omenyje ne vieną kaltinimą šiam aktoriui dėl seksualinio priekabiavimo, o taip pat dviejų moterų kaltinimus seksualiniu užpuolimu.

Pažiūrėjusi tuos vaizdo įrašus, kuriuose S. Seagalas demonstruoja savo meistriškumą, aktorė išreiškė nuomonę, kad šios „kovos“ yra surežisuotos. „Jis nutukęs ir vos gali pajudėti. Tik pažiūrėkite, tai taip juokinga, – sakė ji. – Jis stumdo žmones už veido. Čia viskas surežisuota.“

Kovos menų legenda Gene‘as LeBellas privertė S. Seagalą pridėti į kelnes

Holivude jau seniai sklando legenda apie S. Seagalą. Nors jos detalės ir skiriasi, esmė išlieka ta pati: filmavimo aikštelėje S. Seagalas, esą, gyrėsi, kad gali išsilaisvinti iš bet kokio suėmimo iš už nugaros už kaklo, ir kvietė kaskadinių triukų ir kovos menų koordinatorių Gene‘ą LeBellą leisti jam tai įrodyti. Kalbama, kad kai šis sugriebė S. Seagalą ir ėmė laikyti, šis ne tik neišsilaisvino, bet, esą, procese ir... pridėjo į kelnes.

2012 metais duodamas interviu „The MMA Hour“, G. LeBellas juokavo kalbėdamas apie šį incidentą: „Na, jeigu vyrukas privaro į kelnes, negalime jo kritikuoti, nes jeigu jis prieš valandą sočiai pavalgė, tai paprastai taip ir atsitinka“.

Ronda Rousey grasino S. Seagalui iškaršti kailį

Ronda Rousey yra ne tik buvusi UFC čempionė ir profesionali WWE imtynininkė, tačiau ji taip pat yra ir... jau anksčiau minėto G. LeBello dukterėčia. Duodama interviu „MMAInterviews.TV“, ji aiškiai parodė, kad tikrai nėra S. Seagalo gerbėja, todėl tikrai su malonumu išdėjo jį į šuns dienas.

R. Rousey sakė, kad, nepaisant jos dėdės garbaus amžiaus, „Gene‘as LeBellas ir dabar be vargo iškarštų S. Seagalui kailį. ... Ir dabar tikrai statyčiau už savo dėdę“, – sakė ji.

R. Rousey taip pat perspėjo S. Seagalą, kad jam reikėtų pasirūpinti švariais apatiniais, jeigu judviejų keliai kada nors susidurtų. „Tikrai iškaršiu jam kailį, jeigu jis pasakys kažką blogo apie Gene‘ą man į akis. ... Priversčiau jį antrą kartą prikrauti kelnes“, – sakė ji.

Jeanui Claude‘ui Van Damme‘ui atsibodo S. Seagalo pagyros

S. Seagalo ir Jeano Claude‘o Van Damme‘o konkurencija prasidėjo dešimtojo praėjusio amžiaus dešimtmečio pradžioje, kai laidoje „The Arsenio Hall Show“ S. Segalo paklausė apie šį aktorių ir jis suabejojo jo, kaip kovos menų čempiono statusu. Jo teigimu, „tai yra nuomonės klausimas, nes yra labai daug žmonių, kurie sako, kad tai yra netiesa“.

Vėliau duotame kitame interviu S. Seagalo paklausė, ką jis mano apie Jeano Claude‘o Van Damme‘o galimybes judviejų realioje kovoje. „Ar galiu jums nusijuokti į veidą?“ – atsakė jis.

Apie savo tariamas galimybes įveikti Jeaną Claude'ą Van Damme'ą S. Seagalas gyrėsi ir savo realybės šou „Steven Seagal Lawman“ metu. „Tai būtų tarsi aš sutrypčiau skruzdėlę. Pamatęs mane, jis pabėgtų“, – pareiškė S. Seagalas.

Tačiau Sylvesteris Stallone, 1997 metais surengęs vakarėlį, kuriame dalyvavo abu aktoriai, papasakojo visai kitokią istoriją. Jo teigimu, J. C. Van Damme‘ui taip įgriso S. Seagalo pagyros ir pašaipos, kad jis pakvietė S. Seagalą į kovą S. Stallone galiniame kieme. „S. Seagalas išsisuko ir išėjo. Tačiau įsiutęs J. C.Van Damme‘as susirado S. Seagalą viename naktiniame klube ir jį vėl iškvietė į kovą, – žurnalui FHM pasakojo S. Stallone. – S. Seagalas ir vėl paspruko. J. C. Van Damme‘as tiesiog buvo stipresnis. S. Seagalas tikrai nenorėjo veltis.“

Stevenas Seagalas

Rachel Grant apkaltino S. Seagalą seksualiniu užpuolimu

Aktorė Rachel Grant, kartu su Pierce‘u Brosnanu suvaidinusi filme apie Jamesą Bondą „Die Another Day“, 2018 metais teigė, kad S. Seagalas 2002 metais ją seksualiai užpuolė. BBC žinių laidai R. Grant sakė, kad ji buvo nuskraidinta į Bulgariją parepetuoti su S. Segalu, nes dalyvavo atrankoje filmuotis juostoje „Out for a Kill“.

Su S. Seagalu susitikusi R. Grant teigė, kad jis kelis kartus jos prašė nusivilkti palaidinę, o galiausiai pats ėmėsi veiksmų ir nutraukė ją žemyn. „Apnuogino krūtis, tad turėjau užsidengti rankomis“, – pasakojo aktorė ir teigė, kad tuomet S. Seagalas „su jėga pastūmė ją ant lovos“ ir ėmė sagstytis kelnes.

K. R. Grant ėmė verkti, jos teigimu, S. Seagalas staiga sustojo ir atsiprašė. „Tai buvo baisu. Man buvo gėda, jaučiausi įžeista ir pažeminta. Jokia aktorė neturėtų būti vedama į kažkieno miegamąjį per pirmąjį susitikimą ir klausyti nurodymų nusivilkti palaidinę.“

Galiausiai vaidmuo, į kurį R. Grant pretendavo, atiteko kitai aktorei. Savo ruožtu S. Seagalas per savo advokatus tokio incidento faktą paneigė.

Rae Dawn Chong teigė, kad S. Seagalas viešbučio kambaryje jai rodė savo genitalijas

Rae Dawn Chong yra dar viena iš sąrašo aktorių, kurios 2018 metais apkaltino S. Seagalą netinkamu elgesiu. Ji teigė, kad jos agentūra devintajame praėjusio amžiaus dešimtmetyje nusiuntė ją į vėlyvu metu surengtą susitikimą su S. Seagalu „Bel Air“ viešbutyje.

Kai ji atvyko, S. Seagalas jos laukė savo viešbučio kambaryje, o jau tai privertė sunerimti. Tačiau ji eiti į jo kambarį atsisakė. „Aš tiesiog stovėjau prie kiek pravirų kambario durų, siaubingai pažeminta, kad man liepė ateitį į šį susitikimą. Buvau be galo įžeista, nes mano agentūra akivaizdžiai pasiūlė mane šiam iškrypėliui“, – naujienų portalui „The Wrap“ pasakojo aktorė.

Rae Dawn Chong teigė, kad duris pravėręs S. Segalas vilkėjo chalatą ir „nuėjęs per kambarį atsisėdo į krėslą ir išsiskėtė, kad galėčiau pamatyti jo „turtą“. Tačiau vėliau jis lyg niekur nieko užsidengė, tarsi būtų įvykusi kažkokia klaida ar nesusipratimas“.

Aktorė atsisakė jo kvietimo užeiti į kambarį. Tuomet S. Seagalas, esą, paklausė, ar jos palaidinė šilkinė, ir ar jis gali ją paliesti. „Pasakiau: „Jūs žinote, koks yra šilko pojūtis“ ir išėjau“, – sakė jis ir pridūrė, kad niekada neleido S. Seagalui savęs paliesti.

„Tiesą pasakius, ... aš būčiau jį tikrai nudėjus“, – sakė ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (37)