Garsenybės tapo pora 2005-aisiais, ir augino šešis vaikus – tris biologinius ir tris įsivaikintus, o prie altoriaus žengė 2014 m., informuoja mirror.co.uk. Deja, mažiau nei po dvejų metų bene garsiausios Holivudo poros santykiai subyrėjo, ir 2016 m. rugsėjo mėnesį A. Jolie padavė skyrybų prašymą, kaip priežastį nurodžiusi nesutaikomus skirtumus

Po išsiskyrimo prasidėjo drabstymasis purvais, ir buvusioji superporelė, regis, nebegalėjo būti kartu net vienoje patalpoje. 45-erių metų amžiaus A. Jolie teigė, kad paskutiniu lašu tapo skrydis privačiu lėktuvu 2016-aisiais, kurio metu 56-erių metų amžiaus B. Pittas neva susikivirčijo su vyriausiuoju sūnumi Maddoxu. Moteris tvirtino, kad aktorius buvo apsvaigęs nuo alkoholio ir užgauliojo bei smurtavo prieš įsūnį.

Nors vaiko teisių apsaugos tarnyba atliko tyrimą ir galiausiai išteisino B. Pittą, tačiau praraja tarp buvusių sutuoktinių vis gilėjo. Per ateinančius dvejus metus jųdviejų santykiai taip pašlijo, jog skyrybų procesą nagrinėjantis teisėjas nurodė A. Jolie susitaikyti su B. Pittu, kad šis galėtų matytis su vaikais.

2018 m. „ETOnline“ pranešė, jog aktoriai pirmą kartą slapta susitiko pasikalbėti akis į akį ir susitarti gražiai elgtis vienas su kitu. Šaltinis papasakojo portalui: „Bradas ir Angelina slapta susitiko jos namuose. Tai pirmas kartas, kai juodu iš tikrųjų pamėgino išspręsti tarpusavio problemas nuo tada, kai kartu su vaikais dalyvavo grupinėje terapijoje. Susitikimas praėjo sėkmingai.“

„Jie toliau laikysis plano, kaip nurodyta skyrybų proceso dokumentuose. Angelina nusprendė, kad atėjo laikas nutraukti vaidus. Bradui labai palengvėjo, jis laukė tokio pasiūlymo, nes visada norėjo susitaikyti. Regis, jiems pagaliau pavyks sukurti ramesnę aplinką savo vaikams“, – tęsė šaltinis.

Galiausiai B. Pittas gavo teisę matytis su vaikais, tačiau, praėjus dvejiems metams nuo slaptojo susitikimo, skyrybų proceso pabaigos vis dar nematyti. Manoma, kad buvę sutuoktiniai dar kartą susitiko 2019 m. sausio mėnesį, nes buvo pastebėti kartu viename Beverli Hilse esančiame biure, kur neva aptarinėjo skyrybų smulkmenas.

Vėliau tais pačiais metais teisėjas abiem aktoriams suteikė nevedusio / neištekėjusio asmens statusą, bet nemalonus skyrybų procesas tebesitęsė.

2020 m. kovo mėnesį B. Pittas ir A. Jolie vėl susitiko, nes dviem jųdviejų dukroms sušlubavo sveikata: 13-os metų amžiaus Shiloh buvo atlikta klubo operacija, o 15-os metų amžiaus Zaharai taip pat buvo atlikta operacija, tačiau neaišku, kokia.

Praėjus trims mėnesiams, aktoriai dar kartą susitiko birželį. B. Pittas buvo nufotografuotas išvažiuojantis motociklu iš A. Jolie namo kiemo. Tvirtinama, kad juodu dvi valandas įtemptai diskutavo dėl tolesnės skyrybų proceso eigos. Visgi rugpjūčio mėnesį jis dar nebuvo užbaigtas.

Spėjama, jog garsenybės tebederina finansinius, vaikų globos ir alimentų mokėjimo klausimus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (14)