Šio mėnesio pradžioje grupės „Toots & Maytals“ lyderiui buvo sukelta medikamentinė koma. Pasak jo publicisto, atlikėjas buvo paguldytas į intensyvios terapijos skyrių dėl pasunkėjusio kvėpavimo. Vietos žiniasklaidoje pasirodė pranešimų, kad buvo laukiama COVID-19 testo rezultatų, pasireiškus simptomams.

Žinia apie penkiskart „Grammy“ apdovanojimų nominanto prastą savijautą pasirodė praėjus kelioms savaitėms po paskutinio jo žinomo pasirodymo tiesioginiame eteryje per Jamaikos emancipacijos ir nepriklausomybės šventes rugpjūtį.

Šeimos pranešime sakoma, kad T. Hibbertas mirė penktadienį Vakarų Indijos universitetinėje ligoninėje Kingstone, Jamaikoje, šeimos narių apsuptyje.

Buvęs boksininkas T. Hibbertas buvo grupės vadovas, dainų autorius, multiinstrumentalistas ir atlikėjas, kurio koncertai kartais baigdavosi dešimtims žiūrovų šokant kartu scenoje. Daugelio nuomone, jis taip pat buvo garsiausias ir neeilinis regio atlikėjas, pasižymėjęs tokiu dvasingumu, kad paprastą solfedį galėjo sudainuoti taip, kad skambėtų lyg giesmė.

Šaltinis
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.
BNS
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)