Jie teigė, kad „Jackass“ žvaigždė mirė trečiadienio rytą savo namuose netikėtai, praneša mirror.co.uk.

Nors šeima vis dar neatskleidė tikslios Stevie Lee mirties priežasties, jie įkūrė fondą – surinktos lėšos bus skirtos padengti laidotuvių išlaidas.

Pranešime šeimos nariai rašė: „Jis buvo labai mylimas ir turėjo daug draugų – šeimos narius, gerbėjus, kurie jį dievino. Tačiau tik brolis Jimas rūpinasi paskutiniais Stevie‘o reikalais. Puppet kėlė aplinkiniams šypseną, demonstruodamas savo tvirtą požiūrį ir gyvenimo būdą. Jis yra tikra Midget imtynių meno legenda.

Prašome paaukoti, pasidalinti savo prisiminimais su kiekvienu, surinkti lėšas, kad Psycho Dwarf turėtų geriausią vietą poilsiui. Visus surinktos lėšos bus skirtos laidojimo išlaidoms padengti. Ačiū jums ir Puppet, mes mylime tave!”

Be „Jackass 3D”, Stevie Lee taip pat turėjo savo realybės šou „Half Pint Brawlers“. Jis taip pat vaidino filmuose, tokiuose kaip „Amerikietiška siaubo istorija“, „Kūdikių karštinė“ ar „Ozas: didingas ir galingas“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (31)