Nors aktorius buvo silpnos sveikatos, jo dukterėčia Nancy Lee Hess leidiniui „Us Weekly“ sakė, kad jo mirtis buvo „visiškai netikėta“. TMZ vėliau patvirtino, kad legendinis aktorius mirė vienoje Floridos ligoninėje nuo širdies smūgio.

B. Reynoldsas garsėjo ne tik savo vaidmenimis, bet ir daugybe savo žlugusių (ir brangiai jam atsiėjusių) asmeninių santykių. Tačiau po jo mirties apie jo asmeninį gyvenimą sužinota dar daugiau. Štai kas paaiškėjo, po to, kai legendinis aktorius iškeliavo Anapilin.

Vienam šeimos nariui nebuvo leista dalyvauti aktoriaus laidotuvėse

B. Reynoldso gyvenimas per ceremoniją vienoje Floridos bažnyčioje buvo pagerbtas šeimos narių ir draugų. Vėliau įvyko „atskira privati atsisveikinimo ceremonija“, kurią surengė buvusi aktoriaus žmona Loni Anderson, jų įsūnis Quintonas Reynoldsas ir aktoriaus dukterėčia Nancy Lee Brown. Tačiau joje nebuvo vieno žmogaus – vienintelio Burto brolio Jameso Jimmy Hookso Reynoldso.

„Jam labai gaila, kad jis negalėjo atsisveikinti kartu su visa šeima“, – sakė Jimmy žmona Maria Reynolds apie tuomet kilusį skandalą.

Skelbiama, kad L. Anderson išbraukė buvusiojo brolį iš pakviestųjų į privačią ceremoniją, nes, kaip teigė Maria, ji buvo pikta ant Jameso, nes jis „nepakankamai padarė, kad apsaugotų ją“ nuo tariamo fizinio smurto, kurį jį patyrė būdama santuokoje su Burtu.

Burt Reynolds

Tokių kaltinimų buvusiam vyrui ji pažėrė dar 1995 metais per vieną interviu ir tuomet sakė: „Dėl fizinio smurto aš visuomet kaltinau narkotikus“.

Savo memuaruose „But Enough About Me“ Burtas dėl sugadintų santykių su broliu kaltino Marią. „Tai merginai, kurią jis vedė, aš tikrai nepatikau. Ji manė, kad aš turėčiau daugiau dėmesio skirti Jimui ir jam daugiau padėti finansiškai. Tačiau aš jam ir taip daug padėjau, atėjo laikas, kai pagalvojau, kad jis turėtų suktis pats“, – rašė aktorius.

Nepaisant prastų brolių santykių, Maria mano, kad visus skirtumus po Burto mirties reikėjo pamiršti. „Niekas per tas laidotuves nepažinojo Burto geriau nei jo brolis“, – sakė ji.

Ar B. Reynoldsas tyčia išbraukė sūnų iš testamento?


Po aktoriaus mirties paviešintuose teismo dokumentuose buvo nurodyta, kad B. Reynoldsas norėjo, kad jo dukterėčia Nancy Lee Brown Hess „būtų atsakinga už jo turtą“, pranešė „Fox News“. Ši žinia daugelį nustebino ir privertė prisiminti 2012 metais pasklidusį gandą, jog aktorius ir jo įsūnis Quintonas Andersonas Reynoldsas, kurį jis įsivaikino su buvusia žmona Loni Anderson, nebendravo.

Tačiau tai nebuvo visai tiesa. Dokumente buvo nurodyta, kad visas turtas perduodamas specialiam fondui, kurį kontroliuoja dukterėčia. Aktorius nepaliko savo sūnui nė skatiko. Šis aiškiai minimas dokumentuose, kuriuose nurodoma, kad sūnus ir toliau bus finansiškai remiamas per fondą.

Burt Reynolds

Dar būdamas gyvas Burtas reiškė didžiulę meilę ir susižavėjimą savo sūnumi. „Jis yra mano didžiausias pasiekimas. Jis nuostabus jaunas vyras, dirbantis operatoriaus asistentu Holivude. Jis niekada neprašė mano pagalbos dėl savo karjeros ir viską pasiekė pats. Labai juo didžiuojuosi ir labai jį myliu“, – sakė legendinis aktorius.

Nelaimė po nelaimės

Po garsiojo aktoriaus mirties Reynoldsų šeimą ištiko dar viena nelaimė. Kai garsiojo aktoriaus palaikai buvo kremuoti, o pelenai išbarstyti jūroje, į aktoriaus laidotuves nepakviestam broliui Jimmy „buvo atlikta kelio operacija, o vėliau jis susižeidė klubą“. Praėjus vos pusmečiui po brolio mirties 83 metų Jimmy praėjusių metų kovo 15 d. mirė. Skelbta, kad, kaip ir brolis, jis mirė nuo širdies smūgio „ant savo žmonos rankų“.

B. Reynoldsas per savo karjerą užsidirbo milijonus, tačiau viską iššvaistė

Aktorius suvaidino daugybėje itin didelio populiarumo sulaukusių filmų. Ir už kiekvieną vaidmenį jam buvo dosniai mokama. Kalbama, kad už vieną filmą jis gaudavo apie 10 mln. JAV dolerių. Deja, jo mirties akimirką to viso turto... nebebuvo.

Žurnalas „People“ rėmėsi keliais šaltiniais, kurie sakė, kad likęs aktoriaus turtas vertinamas vos 5 mln. JAV dolerių, o jo banko sąskaita visai ištuštėjusi.

Reikalas tas, kad Burtas niekada visiškai finansiškai neatsigavo po skyrybų su Loni Anderson, kurios buvo baigtos 1994 metais. Praėjus vos dvejiems metams po skyrybų, aktorius paskelbė bankrotą dėl 10 mln. JAV dolerių siekusių skolų.

Vieno 2015 metų gruodį duoto interviu metu kalbėdamas apie pinigines problemas B. Reynoldas sakė: „Praradau daug pinigų, nes jų tiesiog neskaičiuodavau“. Jis taip pat pripažino, kad daugiausiai pinigų išleido... moterims.

Burt Reynolds

Sally Field ir Burtas Reynoldsas buvo „tobulas ydų derinys“

Burtas Reynoldsas 1977 metais ėmė susitikinėti su savo kolege aktore iš filmo „Smokey and the Bandit“ Sally Field. Vėliau jie dar kartu nusifilmavo keturiuose filmuose ir tai skyrėsi, tai taikėsi, kol 1982 metais santykius galutiniai nutraukė.

Vėliau laikraščiui „The Daily Mail“ aktorius sakė: „S. Field buvo mano gyvenimo meilė, o aš tuos santykius sumoviau. Tas praradimo jausmas niekada manęs nepalieka. Neįsivaizduoju, ką apie tai mano Sally“.

Apie jos tikruosius jausmus jis niekada taip ir nesužinojo, kad nes aktorė atskleidė, kad nekalbėjo su buvusia meile „paskutinių 30 jo gyvenimo metų“. Tik po jo mirties ji prabilo apie buvusius santykius ir vieno interviu metu juos pavadino „tobulu ydų deriniu“.

Neįtikėtinos istorijos apie V. Reynoldso praeitį išlieka puikiu antraščių šaltiniu

Dar gerokai prieš B. Reynoldso mirtį sklandė kalbos apie jį ir jo gyvenimo būdą. Kai kurios istorijos, švelniai pasakius, buvo skandalingesnės už kitas. Kad ir kalbos apie tai, kad legendinis aktorius davė pradžią „savo pasididžiavimo fotografavimui dar gerokai prieš atsiradus mobiliesiems telefonams“.

„Burtas puikavosi savo vyrišku pasididžiavimu ir niekada nebijojo jo demonstruoti“, – sakė vienas aktorių pažinojęs žmogus, prakalbęs tik po įžymybės mirties.

Burt Reynolds

Tačiau bene sensacingiausią pareiškimą yra padariusi legendinio aktoriaus svainė Maria, kuri teigė, kad aktorius buvo atsakingas už „1973 metais įvykdytą vyro, vardu Davidas Whitingas, nužudymą“ viename Arizonos motelyje.

„Burtas buvo pagautas su to vyro mergina. Jie puolė muštis ir jis jį nužudė, – teigė Maria. – Jį pričiupo lovoje. Toks jau buvo Burtas. Jam reikėjo filmuotis pornografiniuose filmuose. Jis buvo labai seksualus.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)