Davusi interviu „The Guardian“ prieš pasirodant jos naujajai knygai apie klimato aktyvizmą, garsioji aktorė pasidalijo savo asmeninio gyvenimo smulkmenomis ir papasakojo, kaip tobulėjo bėgant metams.

82-ejų metų amžiaus J. Fonda prisiminė savo buvusius mylimuosius, įskaitant tris santuokas, bet pabrėžė, kad „tas gyvenimo etapas“ – jau praeityje, skelbia dailymail.co.uk.

„Man gana. Daugiau nieko nebeieškau. Esu nepaprastai laiminga viena“, – tvirtino moteris.

Aktorė ir aktyvistė, naujojoje knygoje „Ką galiu padaryti? Tiesa apie klimato kaitą“ („What Can I Do? The Truth About Climate Change“) aprašanti savo protestus prieš gamtos niokojimą ir suėmimus, paskutinį kartą buvo užmezgusi ilgalaikius santykius su įrašų prodiuseriu Richardu Perry, bet pora išsiskyrė 2017 m.

Jane Fonda

Prieš tai Holivudo legendos Henry Fonda dukra buvo ištekėjusi už žiniasklaidos magnato Tedo Turnerio (jųdviejų santuoka truko nuo 1991 m. iki 2001 m.), kairiojo sparno aktyvisto politiko Tomo Haydeno (1973–1990 m.) ir Prancūzijos scenaristo Rogerio Vadimo (1965–1973 m.).

Apie savo buvusius vyrus J. Fonda pasakė štai ką: „Visada norėjau susitikinėti su žmogumi, kuris būtų mano tėčio priešingybė. Anksčiau nesuvokiau, kad iš tikrųjų rinkdavausi būtent į jį panašius vyrus. Visi jie turėjo intymumo problemų.“

Jos tėvas buvo labai garsus Holivudo aktorius. Juodu netgi kartu nusifilmavo 1981 m. juostoje „On Golden Pond“. Už vaidmenį šiame filme H. Fonda gavo „Oskarą“, o J. Fonda – buvo jam nominuota.

Nors ir praleido nemažai metų santykiuose, moteris savo savarankiškumą laiko didžiausiu turtu. „Dabar esu penkeriais metais vyresnė už savo tėvą ir supratau, jog esu stipresnė už jį. Esu stipresnė negu visi vyrai, už kurių buvau ištekėjusi“, – atvirame straipsnyje tęsė ji.

Jane Fonda

J. Fonda yra laiminga būdama viena, tačiau vis tiek gailisi kai kurių pasirinkimų.

Su „The New York Times“ žurnaliste kalbėdama apie naująją knygą, moteris legendinį širdžių ėdiką Marloną Brando pavadino „nuviliančiu“ ir prisiminė savo ankstyvąsias dienas Holivude.

Aktorė neišsisukinėdama atsakinėjo į „patvirtinkite arba paneikite“ tipo klausimus, ir reporterei Maureen Dowd sakė, kad jos visai nesužavėjo garsusis kino dievukas, su kuriuo ji vaidino 1966 m. dramoje „The Chase“.

Jane Fonda

J. Fonda teigė, kad iš M. Brando tikėjosi daugiau, ir prisipažino apgailestaujanti, jog jai nepavyko labiau suartėti su kita žvaigžde – anapilin iškeliavusiu sentimentalių dainų atlikėju Marvinu Gaye.
„Vis prisimenu ir gailiuosi, kad nepabandžiau užmegzti romantiškų santykių su Marvinu Gaye. Jis norėjo, o aš – ne. Tuo metu buvau ištekėjusi už savo antrojo vyro Tomo“, – atskleidė žymioji moteris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (54)