Ypatinga proga 35 metų dainininkė vilkėjo XX amžiaus septintojo dešimtmečio stiliaus „Dior“ suknelę, prie kurios avėjo „Miu Miu“ verstos odos batelius su platforma. Rankose spaudė pastelinių spalvų rožių puokštę. O kaip dėl vestuvių šventės? Vėliau dainininkė su gerbėjais pasidalino nuotrauka iš vakarienės „In-N-Out Burger“ užkandinėje.

Štai kaip ceremoniją reziumavo aktorius D. Harbouras: „Pandemijos griaužtuose nuostabioje vestuvių ceremonijoje, kurią atliko pats karalius, žmonių princesė ištekėjo už savo atsidavusio, nuolankaus ir kuklios kilmės, tačiau geraširdžio kreditinių kortelių princo, danguje sukosi kažkur toli kilusio gaisro pelenai. Po tuoktuvių surengtas kuklus priėmimas“. Būtent taip šmaikščiai šią ypatingą dieną instagrame apibūdino L. Allen sutuoktinis.

L.Allen ir D.Harbouras susitikinėjo kiek ilgiau nei metus, sausį jie kartu pasirodė SAG apdovanojimų ceremonijoje. Liepos 27 dieną dainininkė atostogaudama Kapryje buvo pastebėta mūvinti sužadėtuvių žiedą su deimantu. Norite sužinoti, kaip tokią ypatingą naujieną tuo metu pakomentavo pati aštrialiežuvė britė? O gi emociuku, reiškiančiu „laiminga kaip kiaulė mėšle“. Tad sveikinimai laimingai porai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)