„Praėjusią naktį susilaukėme kūdikio. Jis yra tobulas, esame nepaprastai laimingi. Vardą sužinosite vėliau“, – parašė 36-erių metų amžiaus H. Baldwin, informuoja people.com.

62-ejų metų amžiaus Alecas Baldwinas ta pačia nuotrauka pasidalijo po dviejų valandų ir paliko tokį komentarą: „Número Cinco esta aqui... (Para mi, número seis)“ – „Penktasis jau čia... Man – šeštasis.“

„Myliu tave, @hilariabaldwin. Mano karma yra tavo karma. Tavo karma yra mano“, – pridūrė aktorius.

Be naujagimio, A. Baldwinas augina dar penkis vaikus: dvejų metukų amžiaus Romeo Alejandro Davidą, Leonardo Angelą Charlesą, kuriam šeštadienį sueis ketveri, penkerių metų amžiaus Rafaelį Thomasą, septynerių metų amžiaus Carmen Gabrielą ir 24-erių metų amžiaus Ireland, kurios susilaukė su buvusia žmona Kim Basinger.

Balandžio mėnesį H. Baldwin atskleidė, kad vėl yra nėščia. Moteris taip pat prisipažino patyrusi du persileidimus: praėjusių metų balandžio ir lapkričio mėnesiais.

„Pasiklausykite šių garsų... Leisiu kalbėti kūdikiui, nes nerandu žodžių
išreikšti savo jausmų“, – parašė ji po vaizdo įrašu, kuriame nufilmuotas tyrimas ultragarsu ir girdimas kūdikio širdies plakimas.

„Ką tik gavau puikią naujieną – mažylis yra visiškai sveikas. Norėjau šia žinia pasidalyti su jumis. Bandome dar kartą“, – pridūrė H. Baldwin.

Pranešusi, kad yra nėščia, moteris netrukus pareiškė „PEOPLE“, kad „iš karto suprato“, jog vėl laukiasi. „Žinojau prieš atlikdama nėštumo testą. Buvau nėščia tiek daug kartų, kad akimirksniu atpažinau tą jausmą“, – tvirtino ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)