„Mokykla. Štai ir atėjo Rugsėjo 1-oji, – milijonams sekėjų savo vaikų nuotraukomis dalijosi M. Galkinas. – Ruoštasi, rūpintasi, pasipuošta ir nueita.“

Šiemet rusų primadonos ir komiko vaikai tapo pirmokais. Dvyniai mokysis prestižinėje „Pirmojoje Maskvos gimnazijoje“.

Kaip skelbia starhit.ru, išsilavinimas šioje mokymosi įstaigoje yra tik mokamas. Metinė įmoka vienam mokiniui – 1 mln. 600 tūkst. rublių (apie 18 tūkst. eurų).

Tiesa, Ala Borisovna su vyru gavo 10 proc. nuolaidą vieno iš dvynių išsilavinimui – tai taikoma visiems tėvams, kurie į gimnaziją veda daugiau nei vieną vaiką. Taigi, abiejų vaikų mokslas garsiai porai kasmet kainuos apie 3 mln. rublių (apie 34 tūkst. eurų).

Be to, mokyklos teritorija yra griežtai saugoma, įeiti pavyksta tik su elektroniniais leidimais ar išankstinėmis paraiškomis.

Pirmoje klasėje besimokantys Liza ir Haris turi penkias pamokas per dieną, jos prasideda nuo 8 val. ryto.

Po pamokų mokiniai gali lankyti įvairius būrelius. Pasirinkimas labai platus: sportas, užsienio kalbos, muzika ir menas, teatro studija ar nuodugnus dalykų mokymasis.

Beje, Galkino ir Pugačiovos vaikai auga labai meniški: jie jau dalyvavo madų šou, taip pat spėjo pasirodyti reklamose su tėčiu. Tikėtina, kad dvyniai gali būti suinteresuoti rinktis kūrybinę kryptį.

Minima gimnazija yra įsikūrusi Lipki kaime, Odintsovo rajone. Nuo Galkino ir Pugačiovos pilies, esančios Gryazo kaime, – 7 min. kelio automobiliu.

Beje, moksleiviai gali naudotis specialiais autobusais. Transporto priemones kontroliuoja saugos tarnyba, kartu su vaikais kasdien keliauja budėtojai.

Socialiniuose tinkluose publikuojamose nuotraukose žvaigždžių pora, kaip ir anksčiau, švyti iš laimės. Bendrą gyvenimą sutuoktiniai pavertė tikra pasaka: apsigyveno prabangiame gotišku stiliumi dekoruotame name. Pilį primenanti jų rezidencija stovi prie Maskvos esančiame kaime – toli nuo svetimų žvilgsnių. Dabar net ir aršiausi skeptikai pripažįsta, kad, nepaisant didelio amžiaus skirtumo, artistai sugebėjo sukurti tvirtą šeimą. Šį faktą patvirtino dvynukų Lizos ir Hario gimimas.

Nuo pat pirmųjų gyvenimo dienų paparacai intensyviai medžiojo mažylių nuotraukas, taigi, tėvai priėmė labai teisingą sprendimą – patys ėmė kelti vaikų nuotraukas į socialinius tinklus, kad ažiotažas bent kiek nuslūgtų. Taip Liza ir Haris tapo „Instagram“ žvaigždėmis.

Dvynukų gimimas tik dar labiau suartino sutuoktinius. Savo darbo grafikus abudu sudarinėjo taip, kad galėtų kuo daugiau laiko praleisti su atžalomis. Kai A. Pugačiova baigė sceninę karjerą, pasijuto neapsakomai laiminga, nes pagrindiniu šeimos maitintoju buvo vyras, o ji galėjo visa galva pasinerti į motinystės rūpesčius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (117)