Prieš kelis mėnesius J. Volkova susipažino su vyru, tarp jų įsiplieskė audringas romanas, rašo „Starhit“. Deja, santykiai neatlaikė dėl koronaviruso įvesto karantino išbandymo.

J. Volkovos vaikinas liko Amerikoje, ji – Rusijoje. Iš pradžių vyko virtualus bendravimas, buvo dažnai skambinamasi, vėliau aistra išblėso, o atlikėja suprato, kad laukiasi.

„Priėmiau sprendimą – gimdyti trečią vaiką vien dėl savęs neteisinga. Norėjau visavertės šeimos. Dabar tik taip. Pasirodė, kad vyriškis tam nepasirengęs. Man iki šiol dėl šito sunku. Jeigu vyras nori šeimos, vaikų, jis niekada neleis moteriai darytis aborto. Praėjo jau keturi mėnesiai, nusiraminau ir atvėsau“, – pasakojo J. Volkova.

35 m. dainininkė tiki, kad jai viskas dar priešakyje, todėl svarbu rūpintis savimi. „Esu pasidariusi krūtinę. Tai buvo prieš 10 metų. Veidą prižiūriu – vaikštau pas kosmetologus, man atlieka biorevitalizaciją, suleidžia botokso, lūpas [koreguoja]. Mėgstu eksperimentuoti su savo išvaizda“, – sakė ji.

O neseniai J. Volkova patyrė sudėtingą operaciją – trijose vietose lūžusio žandikaulio. Taip ją sužalojo vienas iš buvusių vaikinų.

„Tas žmogus iki šiol nori, kad manęs nebūtų gyvos. Kol aš gyva, jis negalės ramiai gyventi. Meilė nesveika, kai žmogus myli kaip maniakas. Jis gali mylėti ir nužudyti“, – pasakojo garsenybė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (59)