Sasekso hercogas ir kunigaikštienė įkūrė dar neįvardijamą gamybos įmonę ir pasirašė daugiametį susitarimą su „Netflix“, kuris jiems mokės už dokumentinių filmų, serialų, vaidybinių filmų, programos vaikams kūrimą, skelbia „The New York Times“.

Milžiniškas sandoris pasirašytas praėjus šešiems mėnesiams po jų dramatiško išlaisvinimo iš Vindzoro rūmų.

Skelbiama, kad garsioji pora taip pat rašys ir scenarijus.

Nors Meghan ir princas Harry dirbs kartu kuriant programas, pabrėžiama, kad buvusi aktorė neplanuoja grįžti į vaidybos kelią. M. Markle paskutinį kartą vaidmenį atliko populiariame seriale „Suits“.

„Mūsų dėmesys bus sutelktas į turinio, kuris ne tik informuotų, bet ir teiktų vilties, kūrimą, – sakoma poros pranešime. – Mums, kaip naujiems tėvams, taip pat svarbu sukurti įkvepiančią šeimos programą.“

Jie pridūrė, kad „beprecedentis „Netflix“ pasiekiamumas padės dalytis paveikiu turiniu, kuris atvers tolimesnius veiksmus“.

Kol kas nėra skelbiama, kiek Sasekso kunigaikščiai uždirbs iš šios naujos veiklos.

„Netflix“ turi 193 milijonus abonentų visame pasaulyje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)