I. Knauss yra patikimiausia Melanios draugė ir patikėtinė. Nors apie judviejų vaikystę Slovėnijoje informacijos nėra daug, žinoma, kad abi seserys dešimtojo dešimtmečio pradžioje persikėlė į Milaną. Tada Melania pradėjo modelio karjerą, o Ines mėgino savo jėgas mados dizaine. Nuo to laiko jiedvi sieja artimas ryšys, o I. Knauss yra visiškai pasišventusi savo jaunesniajai seseriai.

Kaip rašo thelist.com, panašu, kad gali būti ir daugiau priežasčių, dėl kurių Melania siekia nepasakoti žiniasklaidai apie savo šeimos narius – ne tik todėl, jog jos sesuo yra paprastas privatus asmuo.

Prabėgus mažiau nei dvejiems metams po to, kai jos vyras tapo Jungtinių Valstijų prezidentu, M. Trump įgijo galimybę užtikrinti natūralizacijos būdu gaunamą pilietybę abiem savo tėvams – Viktorui ir Amalijai Knavsams.

Ji taip pat galėjo užtikrinti nuolatinės gyventojos statusą seseriai Ines, kuri tuo metu jau gyveno Niujorke. Tai galiausiai paskatino aršias diskusijas, mat prezidentas D. Trumpas įnirtingai priešinasi imigracijai, o ypač – vadinamajai „grandininei migracijai“, procesui, suteikiančiam galimybę Jungtinių Valstijų piliečiams prašyti nuolatinės gyvenamosios vietos užtikrinimo artimiausiems šeimos nariams.

Melania Trump labai vertina tarpusavio ryšį su seserimi Ines Knauss

Iš pradžių manyta, kad Melania laukė, kol baigsis jos sūnaus Barrono mokslo metai, kad galėtų persikelti į Baltuosius rūmus. Tačiau išaiškėjo, jog pirmoji ponia taip pat dvejojo todėl, kad nenorėjo palikti sesers, kuri gyvena vos už kelių kvartalų nuo Melanios namų Niujorke – dviejų milijonų dolerių (maždaug 1,68 milijono eurų) vertės buto Park Avenue, priklausančio „The Trump Organization“.

Neseniai pasirodžiusioje knygoje „The Art of Her Deal: The Untold Story of Melania Trump“ autorė Mary Jordan rašo: „Jos pastangos išlaikyti glaudų šeimos narių tarpusavio ryšį buvo sėkmingos. Po to, kai jos vyras tapo Jungtinių Valstijų prezidentu, Melanios tėvai taip pat galėjo natūralizacijos būdu tapti JAV piliečiais. Jos sesuo įgijo nuolatinį leidimą gyventi, bet apie tai nebuvo jokio viešo pranešimo“.

Knygoje taip pat atskleidžiama, kad pirmajai poniai užtikrinti pilietybę savo tėvams buvo palyginti lengva, tačiau tam, jog savo seseriai iškovotų nuolatinės gyventojos statusą, prireikė daugybės metų.

Gali būti, kad tarp prezidento ir pirmosios ponios šie klausimai įžiebė nemažai ginčų. Be to, panašu, jog Melania daro tai, kas jai atrodo tinkama ir teisinga, ji gyvena taip, kaip jai atrodo geriausia. Bet tikrai aišku yra tai, jog gimus Barronui Melania labiausiai pasitikėjo būtent I. Knauss, D. Trumpo rinkiminės kampanijos metu jos sesuo gynė Melanią nuo Slovėnijos bulvarinės žiniasklaidos, ir net neabejotina, kad I. Knauss yra laiko ir aplinkybių išmėginta sesers patikėtinė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (55)