Pranešama, kad tuo metu, kai į kamerą įsliūkino tatuiruotasis užpuolikas, reperis miegojo.

Pareiškime, kurį pateikė R. Kelly advokatas Stevenas Greenbergas, prašoma ne tik jo klientą paleisti už užstatą, bet ir tvirtinama, kad kitas kalinys „daug kartų trypė jo kliento galvą“, praneša „Page Six“.

Advokatas taip pat teigia, kad užpuolikas su savimi turėjo rašiklį, kuriuo planavo jo klientą nudurti, tačiau tam kelią užkirto kiti sulaikytieji.

„Tai asmuo, kuris niekada neturėtų artintis prie R. Kelly, tai žmogus, kuriam pateikti kaltinimai pačiais žiauriausiais nusikaltimais, jis negerbia taisyklių, įstatymų, jam ant veido ištatuiruotas užrašas „Fu** The Feds“, – tvirtina advokatas.

R. Kelly teisininkas pridūrė, kad jo klientas daugiausia laiko praleidžia savo kameroje, po incidento jis perkeltas į vienutę.

Spėjama, kad užpuolikui galėjo užkliūti dėl prie kalėjimo surengtos R. Kelly palaikymo akcijos sugriežtintas kalinių režimas.

S. Greenbergo teigimu, prie kalėjimo tokių jo kliento palaikymo akcijų buvo ne viena, jos buvo taikios, o kalėjimo sprendimas jam nesuprantamas.

Grammy“ pelnęs muzikantas kalėjime atsidūrė liepą dėl kaltinimų seksualine prievarta, ką pats aršiai neigia.

R. Kelly advokatai ne kartą prašė dainininką paleisti už užstatą, kol jis laukia teismo, tačiau prašymai vis atmetami. S. Greenbergas tvirtina, kad dabar – po užpuolimo – situacija turėtų pasikeisti.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)