Kai praeitą savaitę pasirodė informacija, jog 27 metų Nicole Poturalski romantiškai susijusi su buvusiu aktorės Angelinos Jolie vyru, netrukus paaiškėjo dar vienas itin pikantiškas faktas – jau aštuonerius metus jauna moteris gyvena santuokoje su 68 metų restorano savininku R. Mary.


Teigiama, kad pora gyvena vadinamojoje atviroje santuokoje ir netgi tvirtinama, kad Nicole su B. Pittu susipažino savo vyro restorane Berlyne „Borchartd“.

Pats R. Mary, kuris buvo vedęs net keturis kartus, kol kas apie savo paskutinę žmoną ir jos artimą draugystę su B. Pittu stengiasi neatvirauti.

Štai ką apie restoranų versle besisukantį vyrą teigia vienas jo bičiulis: „Jis labai filosofiškas vyrukas. Buvo kelis kartus vedęs, turi penkis vaikus. Jo visai nedomina tokie dalykai kaip pavydas, gyvenime stengiasi išvengti negatyvių dalykų. Jie ir toliau gyvena santuokoje, tačiau jų šeimos formatą galima drąsiai vadinti atvira santuoka“.

Tai gali paaiškinti, kodėl R. Mary demonstruoja tokią ramybę, kai jo žmona viešai džiaugiasi ryšiais su „Oskaru“ apdovanotu aktoriumi.


Nicole praeitą trečiadienį buvo nufotografuota kartu su 56 metų aktoriumi jo privačiu lėktuvu atvykusi į „Le Castellet“ oro uostą Prancūzijos pietuose. Pora vyko į 50 mln. svarų vertės vynuogyną „Chateau Miraval“. Būtent ten B. Pittas vedė savo antrąją žmoną A. Jolie, šis nekilnojamojo turto objektas ir po šiai dienai priklauso abiem sutuoktiniams.

Praeitą ketvirtadienį iš Lenkijos kilusi Nicole, geriau žinoma kaip Nico Mary, instagrame pasidalino mįslinga nuotrauka – dviem baseine plūduriuojančiomis teniso raketėmis. Prie jos – ledo kubelį ir banginį vaizduojantys jaustukai. Anot moters, šie simboliai kalba apie „džiugesį ir laimę“ bei tai, kad „viskas gyvenime iš tiesų šaunu“.

Tikra tiesa, kad daugybė Nicole paskyrų socialiniuose tinkluose sekėjų jau nuo kovo mėnesio vis demaskuoja tai vieną, tai kitą užuominą apie paslaptingą jos gyvenime atsiradusį vyrą.

Praeitą lapkritį, praėjus trims mėnesiams po galimo susitikimo su B. Pittu jos vyro restorane, Nicole detaliai nušvietė šešių savaičių kelionę į Los Andželą, įskaitant apsilankymus Malibu, Santa Monikos ir Veniso paplūdimiuose. Kelionės kulminacija tapo apsilankymas Kanye Westo koncerte, kurio ji klausėsi, kaip vėliau paaiškėjo, su B. Pittu.


Jeigu poros santykiai bus patvirtinti oficialiai (kol kas B. Pitto atstovai šios situacijos nekomentuoja), Nicole Poturalski taps pirma rimta aktoriaus antrąja puse po 2015 metais įvykusių aktoriaus skyrybų su A. Jolie. Pora, kartu auginanti šešis vaikus, tašką savo skyrybų byloje padėjo 2019 metų balandį. B. Pittas yra atvirai prisipažinęs, kad santuokos griūtis jam kainavo labai daug išgyvenimų.

Sekmadienį vienas aktoriaus bičiulis „The Daily Mail“ paaiškino: „Bradui skyrybos su Angelina buvo labai sunkios. Jos jį palaužė, taigi nauji santykiai ir nauja meilė buvo tai, apie ką jis galvojo mažiausiai. Vaikai ir blaivybė buvo svarbiausi prioritetai. Nusprendus pasukti blaivybės keliu, bent jau pačioje pradžioje labai svarbu vengti naujų santykių, taigi jis sąmoningai nesivėlė į ryšius su moterimis. Nicole jo gyvenime atsirado tinkamu metu, kai jis jau buvo tam pasiruošęs“.


B. Pittas, kuris prieš A. Jolie buvo vedęs aktorę Jennifer Aniston, pirmą kartą „Borchardt“ restorane apsilankė 2009 metais, kai Vokietijos sostinėje filmavosi Quentino Tarantino juostoje „Negarbingi šunsnukiai“.


Į restoraną, kuris apibūdinamas kaip vieta, kur „juntama prabanga ir glamūras“, ir kur yra lankęsis Barackas Obama, George‘as Clooney ir Natalie Portman, B. Pittas sugrįžo praeitais metais, kai reklamavo naujausią Q. Tarantino darbą „Kartą Holivude“.

Jeigu tikėtume nepatvirtintais gandais, būtent tada N. Poturalski aktoriui ir davė savo telefono numerį. Remiantis kitais duomenimis, porą supažindino bendri bičiuliai.

Praeitą savaitgalį šaltinis Amerikos pramogų televizijos kanalui „Entertainment Tonight“ pareiškė: „Kai pradėjo susitikinėti, niekam apie tai neužsiminė nė žodeliu. Net ir patys artimiausi bičiuliai apie poros santykius sužinojo tik dabar. Bradas savo asmeninį gyvenimą labai saugo, niekada neatviravo apie santykius, o dabar mažiausiai, ko norėtų, tai sujaukti ir taip itin sudėtingus santykius su Angelina“.

Bičiulių dėl ypatingo intelekto vertinama Varšuvoje gimusi N. Poturalski laisvai kalba penkiomis kalbomis, su oficialiu vyru ji augina septynerių sūnų. Jai priklauso nedidelis ūkis prie Berlyno, kur augina avis, be to, gražuolė dirba su modelių agentūra „A Management“ Vokietijoje ir „Next Management“ Jungtinėse Valstijose, kuri taip pat bendradarbiauja su dainininke Billiue Eilish ir britų modeliu Alexa Chung.

Kaip ir A. Jolie, Nicole drąsiai gina savo įsitikinimus. Pavyzdžiui, gegužę ji vilkėjo kampanijos CHNGE raudonos spalvos džemperį su užrašu „Protect Kids, Not Guns“. Instagrame moteris aktyviai kovoja su seksualiniu vaikų išnaudojimu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (27)