Teigiama, jog Ch. Bosemanas anapilin iškeliavo ramiai, savo namuose Los Andžele, šalia buvo šeima.

Aktorius niekada viešai nepasakojo, jog kovojo su vėžiu. Jo kova truko ketverius metus.

Šeimos pranešime teigiama, jog aktorius buvo tikras kovotojas. Filmavimus garsiuose filmuose jam teko derinti su operacijomis ir chemoterapija.

Ch. Bosemanas ekranuose pasirodė vaidindamas biografijose. Jam teko įkūnyti beisbolo žvaigždę Jackie Robinsoną, taip pat scenos legendą Jamesą Browną.

Tačiau labiausiai aktorius bus prisimenamas iš juostos „Juodoji pantera“, kur atliko pagrindinį vaidmenį. Filmas buvo puikiai įvertintas kritikų ir susižėrė 1,3 mlrd. dolerių kino teatruose visame pasaulyje.

Filmas taip pat pateko į kino istoriją dėl to, kad jį kūrusi komanda buvo dauguma juodaodžiai, režisierius Ryanas Coogleris – taip pat.

Pats Ch. Bosemanas interviu po filmo premjeros teigė, jog juosta pakeitė suvokimą to, kaip įmanoma būti „jaunu, talentingu ir juodaodžiu“. Negana to, „Juodoji pantera“ buvo pirmasis superherojų filmas, pelnęs „Oskarų“ nominaciją geriausio filmo kategorijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (126)