N. Poturalski, save taip pat vadinanti Nico Mary, yra garsus modelis, skelbia hellomagazine.com. Moteris pozavo tokių žurnalų kaip „Harper’s Bazaar Germany“ ir „Elle Germany“ viršeliams. Be to, ji yra ne tik graži, bet ir protinga. Kaip praneša „Daily Mail“, lenkų kraujo turinti Nicole kalba penkiomis kalbomis.


Taip pat manoma, kad 27-erių metų amžiaus modelis turi sūnų Emilį. Vasario mėnesį N. Poturalski paskelbė nuotrauką, kurioje ji su sūnumi vilki vienodos spalvos džinsinius drabužius ir vaikštinėja po Los Andželą.

„Angel Energy. Geriausias draugas. Geriausia kompanija. Nuostabu!“, – po miela nuotrauka parašė ji.


Gegužės mėnesį gražuolė socialiniame tinkle pagerbė kitas mamas šiais žodžiais: „Nedidelis meilės laiškas visoms mamoms, kurios labai sunkiai stengiasi, atiduoda tiek daug meilės, laiko ir širdies. Rūpinkitės savo vaikais ir dar labiau juos mylėkite. Jūs – nuostabios.“

B. Pittas ir A. Jolie augino šešis vaikus: 19-os metų amžiaus Maddoxą, 16-os metų amžiaus Paxą, 15-os metų amžiaus Zaharą, 14-os metų amžiaus Shiloh bei 12-os metų amžiaus dvynukus Knoxą ir Vivienne. Nors garsenybės dar neužbaigė skyrybų proceso, 2019 metų balandžio mėnesį teismas jiems suteikė išsiskyrusių asmenų statusą.

Pasirodžius gandams apie B. Pittą ir N. Poturalski, gerbėjai naršo po jos instagram paskyrą, ieškodami judviejų santykius patvirtinančių užuominų.

Vasario mėnesį moteris modelis pasidalijo nuotrauka, kurioje įamžinta vaikštinėjanti po Los Andželą, ir po ja parašė: „Ilgiuosi pasivaikščiojimų su savo meile.“ Vos po mėnesio ji paskelbė nuotrauką, kurioje užfiksuota besiilsinti su gėrimu rankoje: „Šeštadieniais užsiimu savianalize, skaitau knygas ir leidžiu laiką su savo antrąja puse.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (158)