Remiantis Kelly Preston mirties liudijimu, aktorė mirė savo šeimos namuose Floridoje po slaptos kovos su krūties vėžiu.

66-erių metų amžiaus Johnas Travolta anksčiau atskleidė, kad jo žmona mirė liepos 12 d., būdama 57-erių metų amžiaus. Mirties liudijime nurodyta, jog moters palaikai buvo kremuoti Floridos valstijos miesto Bruksvilio krematoriume, skelbia pagesix.com.

K. Preston gedi jos vyras J. Travolta ir du vaikai: 20-ies metų amžiaus Ella ir devynerių metų amžiaus Benjaminas. Pora taip pat turėjo sūnų Jettą, kuris mirė po 2009 m. ištikusio priepuolio. Mirus K. Preston, Ella pagerbė „drąsios“ mamos atminimą nuoširdžia žinute.

„Nesu sutikusi drąsesnio, stipresnio, gražesnio ir labiau mylinčio žmogaus už tave, – parašė mergina. – Visi, kuriems nusišypsojo laimė tave artimiau pažinti ar pabendrauti, pritars, kad tu nuolat švytėdavai ir akimirksniu suteikdavai džiaugsmą aplinkiniams. Ačiū, jog visada man padėdavai, kad ir kas būtų nutikę.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (17)