Visi karališkosios šeimos gerbėjai žino, kokie artimi buvo Williamas ir Harry. Ankstyva mamos Dianos mirtis labai suartino brolius ir sustiprino judviejų tarpusavio ryšį. Tačiau situacija pasikeitė po Harry vestuvių, skelbia starhit.ru.

Kalbama, kad dėl M. Markle brolių santykiai pašlijo. O kai Harry ir M. Markle atsisakė karališkųjų pareigų, princas Williamas apskritai nutraukė įprastą bendravimą su juo.

Dabartinę situaciją nušvietė žurnalistas Omidas Scobie, rašantis biografinę knygą apie M. Markle ir Harry. Korespondento žodžius patvirtino ir karališkosios šeimos fotografas Arthuras Edwardsas, nuo 1977 m. fotografuojantis monarchus visame pasaulyje.

„Brolius stebiu nuo tada, kai princesė Diana juos išnešė iš gimdymo namų. Jie visada buvo labai artimi, ir tas faktas, kad jiedu nebebendrauja, yra tikra tragedija. Šiuo atveju negaliu paneigti M. Markle kaltės. Prieš susipažindami su ja, Harry, Catherine ir Williamas kūrė fantastiškus bendrus projektus. Pavyzdžiui, labdaringą organizaciją psichikos sveikatos svarbai pabrėžti „Heads Up“. Harry sprendimas išvykti iš šalies buvo skausmingas ne tik jo šeimai, bet ir visiems žmonėms, kurie jį mylėjo“, – teigė fotografas.

Priminsime, kad šių metų sausio 8 d. Harry ir M. Markle pranešė atsisakantys karališkųjų pareigų. Netrukus po šios naujienos paskelbimo jiedu išvažiavo į Kanadą, paskui – į Jungtines Amerikos Valstijas. Savo sprendimą pora pagrindė tuo, kad nori užtikrinti privataus gyvenimo neliečiamumą ir ramią vaikystę savo sūnui.

A. Edwardso nuomone, Sasekso kunigaikščių persikėlimas į kitą šalį nemažai susijęs su konfliktais tarp karališkosios poros ir žurnalistų. M. Markle labai nepatiko nuolatinis žiniasklaidos dėmesys. Neseniai ji netgi bylinėjosi su bulvariniu laikraščiu, kuriame buvo išspausdintas jos asmeninis susirašinėjimas su savo tėvu. Fotografas patvirtino, kad žurnalistai iš tiesų neretai nederamai elgėsi M. Markle atžvilgiu.

„Pirmaisiais metais galvojau, jog ji yra nepaprasta. Kartu su ja vykau į keletą kelionių, įskaitant apsilankymą Maroke. M. Markle yra nuostabus žmogus. Tris ar keturis kartus prašiau karališkųjų rūmų atstovų surengti mums, žurnalistų grupei, susitikimą su M. Markle, bet šis noras neišsipildė. Manau, kad jeigu būtume susitikę, viskas būtų susiklostę kitaip. M. Markle būtų supratusi, jog mes esame tokie pat žmonės, kaip ir ji. Žiniasklaida nupiešė neigiamą jos paveikslą. Mes padarėme klaidų ir prašome atleidimo, prašome jų sugrįžti“, – pareiškė fotografas.

Kalbėdamas su televizijos laidos „This Morning“ vedėjais, A. Edwardsas pabrėžė, kad karališkoji šeima vis dar turi galimybę susivienyti. Neva princas Williamas labai ilgisi Harry ir iš brolio reikalauja vienintelio dalyko – bent laikinai grįžti į Jungtinę Karalystę.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (93)