Šaltinis teigia, kad „Katie vartoja vaistus nuo skausmo, tačiau vistiek negali nė užmigti, nes skausmas yra didžiulis", skelbia „The Sun“.

„Ji negali nieko valgyti, todėl po operacijos numetė tris kilogramus. Ji ir taip buvo liekna, visi bando ją įtikinti, kad valgytų, nes gali prarasti dar daugiau svorio“, – susirūpinęs kalbėjo šaltinis.

Katie atstovas leidiniui „The Sun Online“ teigė: „Katie jaučiasi išsekusi po paskutinės operacijos. Negalėjimas pačiai pasirūpinti maistu turėjo įtakos jos svoriui, su tuo ji turi daugybę reikalų paskutines savaites.“


„Netrukus prasidės reabilitacija, taip pat planuojama subalansuoti Katie mitybą. Katie jau rodo atsigavimo ženklus“, – teigė minėtas šaltinis.

Praėjusį šeštadienį Katie buvo pastebėta išeinanti iš ligoninės su ašaromis akyse. Teigiama, kad kojas ji susilaužė atostogaudama Turkijoje su savo draugu Carlu Woodsu ir 15 metų vaikais Junior ir 13 metų Princess – moteris su šeima linksminosi pramogų parke.

Kiek anksčiau „The Sun Online” skelbė, kad vaikščioti Katie negalės šešis mėnesius.

„Jai reikia skubios kojų operacijos. Situacija yra kur kas blogesnė, nei daugelis mano. Gali būti, kad pasveikti užtruks dvejus metus. Ji yra išties nusiminusi ir negali patikėti, kad būklė yra tokia prasta“, – sakė neatskleistas šaltinis.


Tiesa, vėliau buvo atskleista, kad gydytojai jai liepė saugoti žaizdas nuo užkrėtimų, priešingu atveju ji prarasianti abi kojas.

„Katie gydytojai perspėjo, kad ji šią situaciją turi vertinti rimtai. Katie liko išties įbauginta. Ji turės būti itin atsargi – visą parą prie jos budės medikai ir reguliariai keis tvarsčius, – teigė šaltinis. – Jos kelias iki visiško pasveikimo – labai ilgas.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)