Monako kunigaikščio Alberto II sūnėno sutuoktinė pokalbio metu atskleidė, kad vasario 28 d. jiedu persikėlė į ūkį, kuriame reguliariai lankosi pastaruosius kelerius metus, skelbia spletnik.ru.

„Laikome karvių, avių, šunų, triušių, turime didelį daržą – 250 pomidorų krūmų, kurie reguliariai duoda derlių. Aš melžiau karves, o Pierre’as spaudė sūrį. Labai skanu jį valgyti su medumi ir uogiene. Mūsų šuniukui įkando šuo, ir man teko jį gelbėti, stabdyti kraujavimą“, – pasakojo B. Borromeo.

Įdomu tai, kad prie gyvenimo kaime Pierre’as ir Beatrice buvo pratinami nuo vaikystės, todėl jie žino, kaip reikia tvarkytis. B. Borromeo tėvas turėjo pieninių karvių ūkį Valle Lomellina komunoje, o P. Casiraghi užaugo kaimo vietovėje Sen Remi de Provanse.

„Į parduotuvę eidavome tik kartą per dvi savaites, o visus kitus maisto produktus – nuo duonos iki daržovių – auginome ir gaminome patys“, – tvirtino moteris.

Italijos aristokratė ir princesės Caroline Grimaldi sūnus augina du sūnus: trejų metų amžiaus Stefano ir dvejų metų amžiaus Francesco, kurie susidomėję stebėjo ūkio gyventojus. B. Borromeo teigė pati apkirpusi ožkų kanopas.

Vasarą garsioji pora pamažu pradėjo rodytis viešumoje. Vienas pirmųjų tokių atvejų – Natalijos Vodianovos surengti pietūs fondui „Širdies apnuoginimas“ paremti.

„Laimei, tai buvo bičiuliams skirti pietūs, nes po saviizoliacijoje praleistų savaičių jaučiu, kad atpratau bendrauti su nepažįstamais žmonėmis“, – interviu prisipažino B. Borromeo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)