Iš Brazilijos kilusi žvaigždė, 2018 metais dalyvavusi realybės šou „Celebrity Big Brother“, kalba net šešiomis kalbomis. Dabar tokius drastiškus gyvenimo pokyčius išgyvenusi Jessica pasirengusi sutikti „savo svajonių vyrą“.

Šią savaitę J. Alves oficialiai paskelbė apie planus dalyvauti naujame pasimatymų realybės šou.
Štai ką J. Alves sakė „The Daily Mail“: „Noriu visam pasauliui parodyti, kad tokia lytį pakeitusi moteris, kaip aš, gali susitikinėti su tradicinės seksualinės orientacijos vyrais, kuriems nerūpi, kokios lyties aš gimiau. Jeigu pasiseks sutikti savo svajonių vyrą, tikrai neatmenu galimybės laidoje susituokti, aišku, jeigu tik sutiksiu žmogų, kuris taip pat svajos sukurti šeimą“.

Pasimatytų realybės šou, kurio pavadinimo darbinis variantas skamba „Love Me Gender: Everyone Deserves A Bit Of Love In Life“ – TV produkcijos bendrovės „Concepti Street“ projektas.

Kadangi Jessica laisvai kalba šešiomis kalbomis, ji keliaus po šalis, kur galės lengvai susikalbėti. Tarp minimų valstybių – Italija, Ispanija, Vokietija, Prancūzija, Jungtinės Valstijos, Brazilija ir Nyderlandai. J. Alves „The Daily Mail“ prisipažino, kad susitikinėti „būnant moterimi – absoliučiai kitokia patirtis“, tačiau „meilės savo gyvenime nusipelno kiekvienas, o man šioje srityje dabar reikia šiek tiek pagalbos“.

Jau labai greitai potencialūs J. Alves kavalieriai galės registruotis naujoje svetainėje internete.
Pirmadienį J. Alves parašė: „Dar niekada gyvenime nesijaučiau taip gerai“.

Liepą J. Alves pasirodė laidoje „This Morning“, kur vedėjams Eamonnui Holmesui ir Ruth Langsford pareiškė, kad ji „niekada nebuvo Kenas“: „Aš Barbė“.

„Augau kaip žmogus, kaip asmenybė. Gimiau translyte moterimi. Visus tuos metus, kiek mane pažįstate, kovojau su faktu, kad manyje gyvena moteris“.

Kai Ruth Jessicos paklausė apie situaciją josios meilės fronte, ji atsakė: „Pirmiausia reikia mylėti save. Šiuo metu mano didžiausias prioritetas – aš pati, meilė sau, pereinamasis laikotarpis. Norėčiau vaiko, tikrai norėčiau tapti mama. Labai puikiai save įsivaizduoju besirūpinančia vaiku, būnančia su žmogumi, kuris mane myli ir priima tokią, kokia aš esu“.

Liepą Jessica, kurią prieš tai visi pažinojo kaip Rodrigo, ryžosi sėdmenų didinimo operacijai. Jos teigimu, po šios procedūros ji „pirmą kartą gyvenime pasijuto tikrai seksuali“.

„Man atlikta gyvenimą pakeitusi estetinė procedūra, tai mano pereinamojo laikotarpio dalis. Dabar galiu pasigirti J Lo užpakaliuku ir Kim Kardashian lūpomis. Noriu būti įspūdingų formų moteris, pagaliau pirmą kartą gyvenime jaučiuosi tikrai seksuali. Kaip vyras niekada toks nesijaučiau, labai nepasitikėjau savimi, tačiau kaip moteris jaučiuosi visai kitaip, tai tikrai nuostabus jausmas“, – sakė J. Alves.

Jessica gimė 1983 metais Brazilijoje, tuomet ji buvo Rogrido Alvesas. Kai buvo devyniolikos, persikėlė į Londoną, kur studijavo Londono ekonomikos mokykloje. Šiais metais J. Alves prisipažino esanti translytė, apie tai ji pasisakė laidoje „This Morning“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (351)