Komentatoriai vienas po kito reiškia susirūpinimą dainininke, kuri į savo instagramo profilį kelia gluminančius vaizdo įrašus ir nuotraukas. Nerimą kelia ne tik Britney šokiai namuose, iš kurių kartais pasišaipoma populiarioje „Tik Tok“ programėlėje, bet ir nuotraukos – žvaigždė po keletą kartų publikuoja savo asmenukes, kurias jau buvo rodžiusi anksčiau arba jose dėvi tuos pačius drabužius, yra taip pat susišukavusi ir pasidažiusi kaip ir ankstesniuose kadruose.

Tai daugelį verčia manyti, kad socialiniams tinklams Britney jau kurį laiką nesifotografuoja, o galimai sudėtingą jos būklę artimieji slepia jos instagrame dalindamiesi senomis fotografijomis.

Fanai įtaria, kad priespaudoje laikoma Britney Spears arba neturi galimybės prieiti prie savo socialinio tinklo paskyros, arba iš viso dėl vaistų vartojimo yra neadekvati.


Vaistai negelbėjo

Praėjusių metų balandį pasirodė žinių, kad Britney teko praeiti 30 dienų trunkantį gydymą psichikos sveikatos problemų turintiems žmonėms skirtoje ligoninėje. Paaiškėjo, kad ji ten pakliuvo dėl jos tėtį ištikusios ligos.

Jos tėvas Jamie ir Britney yra itin artimi. Jis jau seniai rūpinasi dukters finansiniais reikalais ir karjera, be to J. Spearsas yra jos turto ir reikalų patikėtinis. J. Spearso sveikatos bėdos Britney tapo tikru išbandymu.

Anksčiau dainininkės psichikos sveikatos problemas pavyko stabilizuoti specialiai jai sukurtu vaistų kokteiliu. Metams bėgant, šie vaistai tapo vis mažiau veiksmingi, tad gydytojams teko kurti naują kokteilį, o dėl to iškilo problemų.

Pirma, gydytojams reikėjo atpratinti Britney nuo tuo metu vartojamų vaistų. To negalima padaryti greitai, viskas yra išties rimta: gali iškilti net savižudybės rizika. Kai gydytojai atpratino B. Spears nuo vaistų, sukūrė naują vaistų derinį, tačiau bandymų laikotarpis buvo nesėkmingas, pasitaikė klaidų, o dėl kai kurių klaidų Britney tapo nestabili ir galiausiai nenorėjo bendradarbiauti su gydytojais. Taip B. Spears atsidūrė psichikos sveikatos gydymo įstaigoje. Gydytojų teigimu, tuomet jiems pavyko rasti tinkamą vaistų derinį, rašo tmz.com.

Pagalbos šauksmas

Nors pati Britney instagrame gerbėjams savo žinutėmis vis primena apie gyvenimo grožį, juoką, laimę, pasitikėjimą savimi, fanai šiuose įrašuose įžvelgia ir juodąją pusę. Vienas jos įrašas įtarimų sukėlė ir dėl garsenybės žvilgsnio nuotraukoje, ir dėl jos pasisakymo.

„Žiūrėjau filmą „Big Eyes“ (didelės akys, liet.), kurį sukūrė geriausias pasaulyje režisierius Timas Burtonas!!! Filmas apie trapią, nuostabią ekscentrišką moterį, turinčią problemų su mylimuoju ir užsiimančia vaikų su didelėmis akimis tapyba!!! Ji piešia juos iš meilės savo dukteriai.

Na, o tas problemiškas vyras myli šlovę, su tuo tvarkosi geriau ir yra įtikinęs visuomenę, kad žmonos kūriniai yra jo darbai. Galop ji nusprendžia jį palikti, niekada pas jį negrįžta ir visiškai perima savo dukros globą.

Filmas buvo labai keistas. Pažiūrėjusi jį nusprendžiau šiek tiek pasifotografuoti ir pastebėjau, kokios didelės mano akys!!! Turiu omenyje... jos niekada nebuvo didesnės. Tai yra labai keista – aš jų tikrai nekoregavau fotošopu. Gal tai – sutapimas?

Jeigu jėga, kurią matome ir girdime gali šitaip paveikti... laikykitės atokiau nuo blogų žmonių ir būkite atidūs bendraudami su vadovauti linkusiais žmonėmis. Štai, ko iš to išmokau“, – po nuotrauka rašė Britney.

Fanai sutartinai komentavo, kad šis įrašas – jos pagalbos šauksmas.

„Ji čia mums kalba apie save. Ar jūs to nesuprantate?“, „Ji panaudojo tris filtrus, kurie suteikia nuotraukoms daugiau gelsvos spalvos atspalvių. Jau anksčiau sakiau, kad ji duoda mums ženklus“, – komentavo garsus modelis Rudy Bundini.

Kai kurie fanai net sunerimo dėl Britney gyvybės: „Ar daugiau niekas nemato tų dviejų ženklų viduryje kaklo?“, „Britney, mes visi dėl tavęs meldžiamės. Iš tavęs buvo atimtas visas gyvenimas. Tu buvai kontroliuojama nuo pat kūdikystės. Privalai pabėgti nuo tų žmonių“, „Tai yra tos pačios nuotraukos, kuriomis dalinaisi birželio 21-ąją!!! Ar tu iš viso dar gyva? Matau, kad akys pakoreguotos fotošopu, tačiau ką tai galėtų reikšti?“, „Kiekvienoje nuotraukoje visuose įrašuose akcentuojamos jos didelės akys. Atrodo, kad tai ji daro ne šiaip sau. Ji tikrai nori mums pasakyti, kad filmo herojė – tai ji. Tačiau garsiai ji to pasakyti negali, nes tuomet rizikuotų prarasti savo vaikus, kaip ir filmo herojė. Dieve, šiuo įrašu ji tikrai mums siunčia pagalbos prašymą“.

Beveik nemato savo vaikų?

Su buvusiu vyru Kevinu Federline’u B. Spears augina du vaikus – Seaną (14 m.) ir Jaydeną (13 m.). Po skyrybų 2007 metais globos teisės abiem tėvams paskirstytos po lygiai.

Tačiau praėjusiais metais tarp dainininkės tėvo Jamie Spearso ir jos sūnaus Seano įvyko didžiulis kivirčas ir dėl to Britney teisės į vaikus buvo apribotos.

Kadangi seneliui su jais matytis uždrausta trejus metus, o Jamie Spearsas itin glaudžiai ir dažnai bendrauja su dukterimi, nuspręsta, kad ji vaikus gali matyti tik 30 proc. laiko, o tėvas Kevinas – 70 proc laiko.

Beje, sklando gandai, kad per praėjusius metus už Britney globėjo pareigas J. Spearsas uždirbo 128 tūkst. dolerių, rašo dailymail.co.uk.

Fanai prašo įrodymų, kad Britney – gyva

Fanams sunerimus, kad dainininkės instagrame pasirodo tik seni kadrai, jie reikalauja, kad žvaigždė kuo greičiau surengtų tiesioginę transliaciją ir įrodytų, kad yra gyva.

Po naujesnėmis jos nuotraukomis kai kurie net skelbė, kad „jos jau kurį laiką nėra gyvųjų tarpe“.

Reaguojant į tokius gerbėjų pasvarstymus, prieš kelias dienas į instagramą buvo įkeltos tos pačios Britney nuotraukos, kuriose nurodoma neva visiškai šviežia, rugpjūčio 6-osios data.

„Tik tam, kad žinotumėte, kad šios nuotraukos nėra senos. Atkreipkite dėmesį į antrosios nuotraukos datą“, – rašė Britney.

Tačiau fanams tai sukėlė tik dar didesnį susirūpinimą. Pasipylė šie ir panašūs komentarai: „Taip, rugpjūčio 6-oji... 2018 metų“, „Jie tikriausiai taip prigirdė ją vaistais, kad ji pati savęs neatpažįsta. Akys – nemeluoja“, „Taigi, ji žino, kad mes žinome, jog kažkas ne taip ir, vietoje to, kad kažką apie tai pasakytų, pasidalija nuotrauka su data. Rimtai?“, „Galbūt čia ir rašoma „rugpjūčio 6-oji“, tačiau ir rugpjūčio 3-ąją buvo pasidalinta nuotrauka, kurioje ji dėvi tuos pačius drabužius, yra taip pat susišukavusi ir pasidažiusi. Nebeapmulkinsite mūsų. Britney, tu esi kur kas protingesnė. Žinau, kad mus matai. Mes žinome, kad tu žinai...“, „Ar tikrai niekas nekalbės apie tai, kokia perdirbta yra antroji nuotrauka?“, „Nežinojau, kad Britney naudoja „Iphone“... Beje, „Iphone“ telefone žymėjimas „AM“ (ryto, liet.) iš tiesų yra mažosiomis, o ne didžiosiomis raidėmis“.

Susirūpinimą fanai išreiškė ir Britney pasidalijus vaizdo įrašu, kuriame ji filmuojasi šokdama su skrybėle. Akyliausieji priartinę ekrano nuotrauką pastebėjo, kad žvaigždė ant skrybėlės yra užrašiusi žodį „help“ (pagalbos, liet.) ir ties ta vieta žiūrėdama tiesiai į kamerą laiko rodomąjį pirštą. Fanai ir vėl komentaruose bandė atkreipti federalinio tyrimų biuro dėmesį.

Įtarimų gerbėjams kelia ir Britney mylimasis, raumeningasis Samas Asghari. Neseniai jos instagrame atsidūrė įrašas, kuriame vyriškis juokais vaidina, jog didžiuojasi „savo“ „Grammy“ apdovanojimu, kuris iš tiesų priklauso Britney. Komentatoriai išreiškė ne tik džiugesį dėl dainininkės pasiekimų, bet ir nepasitenkinimą tariamu Samo nenuoširdumu.

„Aš šituo žmogumi nepasitikiu“, – vienas po kito rašė fanai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (28)