Sekmadienį 43 metų reperis ir realybės šou žvaigždė buvo pastebėti Majamyje, kur atvyko kartu su savo keturiais vaikais: septynerių North, ketverių Saintu, dvejų Chicago ir 15 mėnesių Psalm.

„Šeima visi kartu praleido savaitę Dominikos Respublikoje. Toliau poilsį tęsia Kolorade. Kim ir Kanye puikiai sutaria. Dabar atrodo žymiai laimingesni“, – „People“ paaiškino šaltinis.

Kitas šaltinis antrina pirmajam ir sako, kad Kanye „šiuo metu leidžia laiką su šeima ir tuo mėgaujasi“.

„Šiuo metu jis jaučiasi tiesiog puikiai, labai įkvėptas“, – teigia jis.

Prieš tai sklandė gandai, kad pora į Dominikos Respubliką vyko taisyti pašlijusių santykių.

„Nusprendė vykti kartu, pabūti atskirai vieni du. Dėl vaikų, darbų ir Kanye ligos epizodų buvo pasidarę labai sunku aiškiai mąstyti“, – teigia porai artimas pašnekovas.

Penktadienį keturių atžalų tėvas pasidalino už širdies griebiančiu vaizdo įrašu iš kelionės su dukra North. Filmuke North, plačiai besišypsodama, paklausia tėčio, kokia šiandien diena. Kanye jai atsako: „Tuomet penktadienis!“. Grojant „Nightcrawlers“ dainai „Push The Feeling On“ jie iššoka iš automobilio. Fone girdėti Kim juokas. Kanye ima šokti, netrukus prie jo prisijungia ir dukra. „Saintai, prisijunk“, – ketverių sūnų ragina 39 metų gražuolė, bet berniukui tokia mintis nepasirodė smagi.

Liepą K. Westas paskelbė dalyvausiantis prezidento rinkimuose. Šaltiniai sako, kad toks pareiškimas – naujausios bipolinio sutrikimo krizės rezultatas. Maždaug tuo pačiu metu reperis ir prodiuseris viešai atskleidė daug nemalonių detalių apie savo šeimą ir santuoką. Nieko keisto, kad toks elgesys labai nuliūdino ir papiktino jo sutuoktinę.

Praėjusią savaitę pora po kelių savaičių nesimatymo vėl buvo kartu – K. Kardashian išskrido į Vajomingą, kur laiką pastaruoju metu leido jos vyras. Paviešinta nuotraukų, kuriose automobilyje su vyru sėdinti ir verkianti K. Kardashian.

Šaltiniai skelbia, kad per atostogas Kim stengėsi įtikinti Kanye atsisakyti rinkimų kampanijos ir „susikoncentruoti į savo psichikos sveikatą“.

Tuo metu, anot šaltinių, realybės šou žvaigždė, prieš išvykdama į Vajomingą, netgi buvo apsisprendusi „nutraukti santuoką“, tačiau kitas šaltinis tvirtina, kad „skyrybos bus paskutinė priemonė“.

„Kanye pasiūlė visai šeimai kur nors išvykti, ir Kim sutiko. Ji pasirengusi padaryti viską, kad tik pavyktų santuoką išsaugoti. Tik viskas labai sudėtinga. Kim norėtų, kad Kanye ieškoti pagalbos, o Kanye kol kas nelinkęs to daryti. Dabar Kim tiesiog stengiasi kuo prasmingiau išgyventi kiekvieną dieną“, – pasakoja šaltinis.

Šaltiniai „People“ taip pat sakė, kad pora, santuokoje gyvenanti šešerius metus, apie skyrybas kalbėjo dar prieš K. Westą ištinkant naujam bipolinio sutrikimo epizodui ir paviešinus skandalingų pareiškimų tviteryje.

Tame pačiame tviteryje K. Westas viešai atsiprašė savo žmonos ir parašė: „Noriu atsiprašyti savo žmonos Kim už tai, kad viešai prikalbėjau asmeninių dalykų. Nepasaugojau jos taip, kaip ji pasaugo mane. Noriu Kim pasakyti, kad žinau, kaip ją įskaudinau. Prašau atleidimo. Ačiū, kad visada esi šalia“.

K. Kardashian taip pat viešai prabilo apie vyro ligą ir paprašė gerbėjų būti atlaidesnius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (10)