Kaip rašo people.com, 47-erių „Melrose Place“ žvaigždė teigiamu testo rezultatu pasidalijo „Instagram“ įraše trečiadienį. A. Milano atskleidė, kad jai šiemet buvo pasireiškę „iš esmės visi COVID-19 simptomai“, tačiau sergant atlikti koronaviruso testai buvo neigiami.

Prie nuotraukos, kurioje ji yra su kvėpavimo kauke, A. Milano rašė: „Šioje nuotraukoje esu aš. Nuotrauka daryta balandžio 2 dieną, tada aš sirgau jau dvi savaites. Dar niekada nebuvau taip smarkiai susirgusi“.

„Viską skaudėjo. Netekau uoslės pojūčio. Atrodė, kad man ant krūtinės atsisėdo dramblys. Negalėjau kvėpuoti. Negalėjau valgyti. Per dvi savaites netekau keturių kilogramų. Buvau sutrikusi. Šiek tiek karščiavau, o galvos skausmas buvo siaubingas. Iš esmės man pasireiškė visi COVID-19 simptomai“, – tęsė A. Milano.

Nepaisant šių simptomų, pasak A. Milano, kovo pabaigoje jai atliktų dviejų koronaviruso tyrimų rezultatai buvo neigiami. Neigiamas buvo ir kraujo tyrimo dėl COVID-19 antikūnų rezultatas. Šis tyrimas buvo atliktas, kai aktorė „jautėsi kiek geriau“.

Tačiau, kaip rašė A. Milano, jai ir toliau pasireiškė tokie „ilgalaikiai simptomai kaip svaigulys, skrandžio problemos, nereguliarios mėnesinės, smarkus širdies plakimas, dusulys, prasta trumpalaikė atmintis ir bloga bendra savijauta“. Tai truko pastaruosius keturis mėnesius, tad aktorė nusprendė atlikti dar vieną antikūnų tyrimą, kad būtų tikra dėl savo diagnozės.

„Mano COVID-19 testas buvo teigiamas. Aš sirgau COVID-19“, – rašė A. Milano ir pridėjo naujausio tyrimo rezultatų ekrano nuotrauką.

A. Milano paaiškino, kad viešai aptarinėja savo patirtį norėdama, jog gerbėjai žinotų, kad „testavimo sistema turi trūkumų ir tikrųjų skaičių mes nežinome“.

„Aš taip pat noriu, kad žinotumėte, jog ši liga nėra kokia nors apgaulė. Aš maniau, kad mirštu. Jaučiausi taip, tarytum netrukus mirčiau“, – teigė aktorė.

Buvusi „Who's The Boss?“ žvaigždė pridūrė, kad ateityje ketina tapti kraujo plazmos donore, vildamasi, jog „tai gali išgelbėti gyvybes“.

„Prašau, rūpinkitės savimi. Plaukite rankas, dėvėkite kaukę ir laikykitės socialinio atstumo. Nenoriu, kad kam nors tektų patirti tai, ką išgyvenau aš. Būkite sveiki. Myliu jus visus. Na, gal išskyrus interneto trolius – tik malonius žmones“, – gerbėjams sakė A. Milano.

Teigiamas COVID-19 antikūnų testas rodo, kad asmuo buvo užsikrėtęs naujuoju koronavirusu.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)