Ceremonijoje dalyvavo vos keli žmonės, o įgaliotasis asmuo juos sutuokė nuotoliniu būdu – naudojant programą „Zoom“, skelbia people.com. Pora pradėjo susitikinėti 2016 metais.

„Buvo ketvirtadienis, – laidos vedėjui S. Meyersui sakė S. Pennas, parodęs žiedą. – Surengėme COVID vestuves. Turiu omenyje, kad apygardos įgaliotinis dalyvavo naudodamas „Zoom“, o mes buvome namuose: abu mano vaikai, aš, Leila ir jos brolis. Taip ir susituokėme.“

Leila George

Holivudo garsenybė su buvusia žmona Robin Wright susilaukė dviejų vaikų: dukters Dylan Frances (dabar jai 29-eri) ir sūnaus Hopperio Jacko (dabar jam 26-eri).

L. George yra vyriausias aktoriaus Vincento D’Onofrio ir Italijos aktorės Gretos Scacchi vaikas. Nors ji yra vienintelė buvusios poros atžala, Leila turi tris įbrolius: 22-ejų metų amžiaus Matteo iš mamos pusės bei 20-ies metų amžiaus Eliasą ir 12-os metų amžiaus Luką iš tėčio pusės.

S. Meyersui pakomentavus, kad tokios mažos vestuvės tikriausiai sukėlė gerokai mažiau streso nei jo paties puota 2013-aisiais, S. Pennas juokdamasis pritarė.

„Tarkime, kad COVID pasižymi socialiai išlaisvinančiais veiksniais“, – pašmaikštavo aktorius.

Gandai apie vedybas ėmė sklisti savaitgalį, kai ant judviejų rankų buvo pastebėti auksiniai žiedai. Prieš S. Pennui pranešant džiugiąją naujieną pirmadienį vakare, poros bičiuliai jaunavedžius pradėjo sveikinti instagrame.

Aktorius nutraukė romantiškus santykius su Charlize Theron 2015-ųjų birželio mėnesį. Jis buvo vedęs R. Wright (1996–2010 m.) ir Madonną (1985–1989 m.).

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)