Knygoje rašoma, kad Kate ir Meghan, nors „tarpusavyje ir nekariavo“, Meghan tapus karališkosios šeimos dalimi, patyrė keletą „keistų akimirkų“. „Tiesa ta, kad Kate ir Meghan tiesiog gerai viena kitos nepažinojo. Nors tai nebūtinai buvo jos atsakomybė, Kate labai mažai dėjo pastangų nutiesti tiltą tarp jų, – rašoma knygoje. – Ji buvo labai ištikima savo vyrui ir jo šeimai.“

Knygoje taip pat nurodoma, kad Kate ir Meghan nelabai kas siejo, „išskyrus tą faktą, kad jos gyveno Kensingtono rūmuose“. Minėtoje knygoje teigiama, kad Meghan tikėjosi, jog Kate supažindins ją su karališkosiomis tradicijomis, kai ji ir Harry susižadėjo, tačiau Kate, kuri tuo metu laukėsi princo Louiso, buvo „šalta ir tolima“ Meghan atžvilgiu ir nesistengė susidraugauti. Knygoje taip pat aprašomas atvejis, kai Kate ir Meghan vyko apsipirkti į tą pačią gatvę netoli Kensingtono rūmų, tačiau Kate vyko savo „Range Rover“ automobiliu į vieną pusę, o Meghan apsipirkinėjo viena.

Kate Middleton

Visgi Sasekso kunigaikščių atstovas sakė, kad ne viskas, kas parašyta knygoje, yra tikslu. „Sasekso kunigaikštis ir kunigaikštienė nedavė interviu ir neprisidėjo prie „Finding Freedom“. Ši knyga yra paremta jos autorių asmenine patirtimi dirbant karališkoje spaudos tarnyboje ir jų nepriklausomais reportažais“, – pareiškime nurodė šaltinis Meghan ir Harry aplinkoje.

Savo ruožtu šaltiniai, artimi Kembridžo kunigaikščiui ir kunigaikštienei, dienraščiui „The Daily Mail“ nurodė, kad Kate ir Williamas padarė „viską, ką galėjo“, kad šiltai priimtų į karališkąją šeimą atėjusią Meghan. Pati Kate net ruošė vegetariškų patiekalų Meghan, kai ši lankėsi jų namuose „Anmer Hall“.

Tačiau, kaip rašoma ir „Finding Freedom“ knygoje, „Vanity Fair“ skelbia, kad tarp Meghan ir Kate iš tiesų tvyrojo įtampa. L. Nichols sekmadienį, liepos 26 d., rašė, kad Kate kartą padovanojo Meghan gėlių, kad susitaikytų po judviejų kivirčo, tačiau Meghan, esą, Kate atsakė, kad „gėlių tikrai nepakaks“.

Meghan ir Harry pranešė apie savo sprendimą palikti Britanijos karališkąją šeimą sausį, paskelbdami žinutę instagrame. Pirmiausia pora persikėlė į Kanadą su vienerių metų amžiaus sūnumi Archie Mountbattenu Windsoru, o vėliau – į Los Andželą, kur dabar gyvena kino režisieriaus Tylerio Perry name.

Nors Meghan ir Harry ir toliau palaiko karalienę Elžbietą II, jų, kaip aukšto rango karališkosios šeimos narių, paskutinė diena buvo balandžio 1-oji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (52)