Nesileiskite apkvailinami spindinčių šypsenų ir nuotaikingų interviu, įspėja nickiswift.com. Kai kurie aktoriai tiesiog geriau už kitus moka nuslėpti toli gražu ne idealią reputaciją. Vienas iš pavyzdžių – Jennifer Aniston.

Deja, yra keletas priežasčių manyti, jog nors garsiojo serialo „Draugai“ („Friends“) žvaigždė yra labai mylima gerbėjų, Holivude ji tikrai ne su visais elgiasi draugiškai. Tiesą sakant, kai kurios garsenybės šios aktorės tiesiog negali pakęsti. Toliau pateiksime įrodymų, kodėl kai kurie žmonės su ja nenori dirbti. Žinoma, tam tikros priežastys yra mažiausiai juokingos, tačiau kitos – gana rimtos.

Filmavimo aikštelėje J. Aniston kartais elgiasi kaip snobė

Jeigu tikrai norite sužinoti, ką reiškia dirbti su J. Aniston, paklauskite aktorių Islos Fisher, Timo Robbinso ar Willo Forte. Kaip rašoma „Radar Online“, filmuojant juostą „Nusikalstamas gyvenimas“ („Life of Crime“), J. Aniston buvo galima pritaikyti įvairių epitetų, bet tikrai ne žodį „draugiška“. Kaip sakė vienas šaltinis: „Kiekvieną dieną visi aktoriai ir filmavimo komandos nariai eidavo į valgyklą priešpiečiauti. Vienintelis žmogus, nevalgydavęs su visais, buvo J. Aniston. Ji greitai pasiimdavo maisto išsinešti ir išeidavo.“ Keista, tiesa?

Galbūt priešpiečiaujant jai reikalinga tyla ir ramybė, juk dėl to negalima pykti. Visgi šaltinis pridūrė, kad aktorė šalinosi savo kolegų ne tik per priešpiečius. J. Aniston pareikalavo, kad į filmavimo aikštelę ją vežiotų „prabangus miesto visureigis“, o ne įprasti, kuriuos naudojo likusieji aktoriai. Be to, priekabinis namelis, kuriame aktorė neva viena valgydavo priešpiečius, tyčia buvo pastatytas labai toli nuo kitų priekabinių namelių.

„Radar Online“ šaltinis atskleidė, jog nors J. Aniston nesielgė šlykščiai, tačiau ir nebuvo maloni. „Jos elgesys – akivaizdus signalas visiems, kad prie jos geriau nesiartinti, – reziumavo šaltinis. – Bet kam taip elgtis? Jai nebuvo jokios priežasties jaustis pranašesnei už kitus.“

Ji prisipažino smurtavusi filmavimo aikštelėje

Superžvaigždėms būdingas aikštingas elgesys yra atstumiantis, bet kartais atleistinas. Kita vertus, smurtas – dalykas gerokai rimtesnis. J. Aniston niekieno neverčiama prisipažino darbo metu smurtavusi. „Į režisierių paleidau kėdę. Man labai gėda dėl tokio poelgio“, – 2011m. žurnalui „Elle“ sakė ji.

Neskubėkite smerkti aktorės, nes jos įniršio protrūkis nebuvo be priežasties. Pasirodo, režisierius iškoneveikė už scenarijaus tęstinumą atsakingą asmenį, be to, niekas nenukentėjo. „Aš, aišku, nepataikiau. Tiesiog norėjau režisieriui parodyti, kad netoleruosiu tokio elgesio su kitais“, – tvirtino J. Aniston.

Regis, serialo „Draugai“ žvaigždė pasižymi ugningomis emocijomis, kurias, tikėkimės, išmoko suvaldyti. Tik ar norėtumėte dirbti su žmogumi, kuris supykęs čiumpa pirmą po ranka pasitaikiusį baldą ir meta į jus? Turbūt labiau patiktų bendradarbis, gebantis nusiraminti, suskaičiuoti iki dešimties ir keletą kartų giliai įkvėpti.

Smurtas nėra tinkamas būdas spręsti problemas. Visi klysta, bet net Holivudo žvaigždėms negalima per daug įsijausti, nes pradės sklisti kalbos, kad su jomis „sunku“ dirbti.

Jeigu nori vaidinti su J. Aniston, turi būti garsus

1997-ųjų filme „Ideali porelė“ („Picture Perfect“) J. Aniston personažo susižavėjimo objektą vaidinęs aktorius Jay Mohras 2010 m. žurnalui „Elle“ pasakojo, kad filmavimo aikštelėje „pagrindinio vaidmens atlikėja buvo nepatenkinta manimi ir nesidrovėjo to parodyti pačią pirmąją dieną“. J. Mohro teigimu, tada jis buvo naujokas kino filmų versle, ir ji labai nuliūdo, kad jis gavo šį vaidmenį, nurungęs keletą žinomesnių aktorių.

Garsioji moteris savo nepasitenkinimą atvirai demonstravo visiems filmavimo aikštelėje dirbusiems žmonėms, todėl J. Mohras prisipažino: „Po filmavimo eidavau į savo mamos namus išsiverkti.“

Spaudžiamas įvardyti nemaloniąją aktorę, J. Mohras prisiekinėjo „niekada neatsakysiąs į šį klausimą“, bet visgi išpliurpė paslaptį pradėjęs vesti tinklalaidę „Mohr Stories“. 2012 m. tinklalaidės metu aktorius tvirtino, kad, kai tik atvyko į filmavimo aikštelę, J. Aniston pareiškė aktorei Illeanai Douglas: „Atrankoje dalyvavo šeši vyrukai. Šeši!“ J. Mohras pridūrė, kad paskui J. Aniston bedė pirštu į jį ir ištarė: „O pasamdė tą, kurio velniškai neapkenčiu!“ Tai bent mandagumas.

Laimei, atsirado J. Mohrą palaikančių žmonių. Filmavimo aikštelėje pasirodžius J. Aniston, netrukus atėjo režisierius Glennas Gordonas Caronas ir pasakė J. Mohrui, kad padėjo jam gauti šį vaidmenį ir džiaugiasi atradęs žvaigždę.

Keletas J. Aniston kolegų nemano, jog ji yra talentinga

Kai kurie žmonės nenori dirbti su J. Aniston, nes paprasčiausiai nemano, kad ji yra talentinga. Britų aktorius Rupertas Everettas tiesiai šviesiai sumenkino jos aktorinius gabumus 2010 m. davęs interviu „BBC Radio 4“ laidos „Today“ metu. Kalbėdamas apie sėkmę Holivude, R. Everettas tvirtino, jog „kino industrija tave padaro didesne žvaigžde nei talentas“, ir kaip pavyzdį paminėjo J. Aniston.

„Žinoma pasitaiko nesėkmių. Štai kad ir J. Aniston – ji vaidino ne viename komerciškai nepelningame filme, tačiau vis tiek priklauso Holivudo elitui ir gauna naujų vaidmenų... Ji tarytum Visatoje besiformuojanti žvaigždė – viskas aplink ją sukasi ir vėl virsta eiline neskoninga romantine komedija.“

Kelios kitos žvaigždės laikosi panašios nuomonės. Anapilin iškeliavusi komikė Joan Rivers kartą sakė žurnalui „US Weekly“, kad jai buvo „nepaprastai nuobodu“ dirbti su J. Aniston. Komikė juokaudama pridūrė: „Norėčiau pačiupti J. Aniston ir užleisti plaukus ant jos sumauto veido!“ Tikriausiai J. Rivers nepatiko garsioji „Draugų“ Rachel šukuosena, kurią aktorė pavertė populiariosios kultūros dalimi.

J. Aniston turėtų labiau stengtis pasaulio labui

Ko gero, Holivude dar blogiau už nuomonę, jog esi nuobodus ir netalentingas, yra kitų žvaigždžių įsitikinimas, kad tau trūksta sveiko proto ir gerų manierų. 2006-aisiais garsenybių paskalų tinklaraščio autorius Perezas Hiltonas (tikrasis vardas Mario Armando Lavandeira Jaunesnysis), regis, juokais užversdavo J. Aniston kritika ir aktorę vadino „Maniston“.

„The Guardian“ skirtoje trumpoje biografinėje apybraižoje P. Hiltonas reporteriui Jonathanui Bernsteinui perskaitė atsakymą į vieno internauto klausimą, kodėl nemėgsta J. Aniston. „Tiesiog nemanau, kad ji yra malonus žmogus, – atsakė tinklaraštininkas. – Sakyčiau, jog J. Aniston – minimaliai talentinga, pakankamai patraukli ir nedaro nieko, kad padarytų pasaulį geresnį.“ Kita vertus, Šv. Judo ligoninė su šiuo teiginiu greičiausiai nesutiktų.

2011 m. Ellen Degeneres laidos „The Ellen Show“ metu J. Aniston teigė surengusi akistatą su P. Hiltonu. Dabar judviejų santykiai yra geresni, o įvykęs pokalbis – viena iš priežasčių, kodėl tinklaraštininkas savo žinutėse nebeįžeidinėja žvaigždžių.

„Susitikimas buvo visai malonus“, – sakė aktorė. P. Hiltoną ji netikėtai pastebėjo požeminėje automobilių stovėjimo aikštelėje ir privertė vyrą suprasti, kad ją žeidžia kandžios žinutės. Galbūt ji visgi daro pasaulį geresnį? Kad ir kokie būtų judviejų tarpusavio santykiai, akivaizdu, jog artimiausiu metu kartu jie tikrai nedirbs.

J. Aniston užsimiršta, kaip jai pasisekė gyvenime

Kokia dar garsenybė nemėgsta J. Aniston? Piersas Morganas. 2016 m. Italijoje įvykusiame „Giffoni“ kino festivalyje J. Aniston buvo paklausta, ar būna tokių dienų, kai ji atsibudusi pradeda abejoti savo pasirinktu gyvenimo keliu. Aktorė susijaudino ir atsakė: „Neužtektų šiame kambaryje esančių žmonių rankų ir kojų pirštų suskaičiuoti, kiek kartų taip jaučiausi.“ Moteris paaiškino, kad, nepaisant turimo darbo, visi retkarčiais atsiduriame aklavietėje ir nežinome, kaip gyventi toliau.

Tiesa, laidos „Good Morning Britain“ vedėjui P. Morganui nepadarė įspūdžio tariamas J. Aniston pažeidžiamumas. „Regis, ji perdėtai savęs gailisi. J. Aniston užima labai privilegijuotą padėtį, gyvena labai privilegijuotą gyvenimą, o dabar nusprendė visiems pamokslauti.“ Nors P. Morganas pridūrė, kad keletą kartų buvo su ja susitikęs ir kad ji yra labai maloni, visgi savo nuomonę apie aktorę užbaigė šiais žodžiais: „Susiimk“.

Kai portalui „The Huffington Post“ J. Aniston parašė straipsnį apie bulvarinių laikraščių kultūrą, P. Morganas parašė atsakymą „Daily Mail“, kuriame tvirtino, jog už pozavimą žurnalų viršeliams gaudama didžiulius pinigus, J. Aniston galėtų bent jau „nustoti apsimetinėti, kad tai kiti žmonės kalti dėl to, jog įspūdžių lengvai paveikiamos jaunos merginos itin kritiškai vertina savo grožį ir kūną, pamačiusios tobulas J. Aniston nuotraukas“.

Jos reikalavimai gali būti bjaurūs

Bendraudamos su žurnalistais, garsenybės supranta, kad jų žodis toli gražu nėra paskutinis rengiant straipsnį. Priešingu atveju spauda netektų žodžio laisvės.

Buvusiai žurnalo „Vogue UK“ redaktorei Alexandrai Shulman teko dirbti su įvairiausiomis garsenybėmis. 2012 m. davusi interviu „Vogue UK“, A. Shulman įvardijo vieną žvaigždę, kurios ji buvo linkusi vengti.

„Pavyzdžiui, J. Aniston duoda interviu tik iš anksto pritarusi klausimams ir nuotraukoms, – atskleidė buvusi redaktorė. – Tokių žmonių nuotraukų ant viršelio nededu. Tiesiog nemanau, jog toks elgesys iš jų pusės sąžiningas.“

A. Shulman teigimu, prašydama iš anksto susipažinti su tekstu ir pamatyti nuotraukas įžymybė netiesiogiai leidžia suprasti, kad mano, jog straipsnio autorius parašys kažką nederamo: „Tai labai bjauru.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (34)