Per interviu „Hay House Chasing the Present Summit“ dainos „Shape of You“ atlikėjas papasakojo apie sveikatai žalingą gyvenimo būdą, kurį buvo pasirinkęs per pasaulines 2015 metais vykusias gastroles. Jų metu dainininkas koncertavo ir Lietuvoje.

„Mano atveju tai buvo prasta mityba, alkoholio vartojimas, per dienas nematydavau dienos šviesos. Štai tokios buvo mano gastrolės. Ir dar – žinoma, kad nesportavau. Nemiegodavau ir gerdavau per naktis. Prie arenų stovėdavo mūsų autobusai, kartais viename iš jų pramiegodavau visą dieną, o tada jau tiesiai į koncertą. Tada vėl alkoholis, autobusas. Dienos šviesos nemačiau kokius keturis mėnesius. Iš pradžių labai smagu, linksma... Tikras rokenrolas, o tada vieną dieną supranti, kaip visai tai beprasmiška ir liūdna. Tada atsidūriau dugne, kokiame dar gyvenime nebuvau buvęs“, – teigia E. Sheeranas.

„Šiuo metu skaitau Eltono Johno knygą, aš dariau labai daug dalykų, ką savo laiku darė jis. Jis, pavyzdžiui, įnykdavo į ledus, valgydavo desertus tol, kol apsivemdavo. Žinote, būtent taip elgiausi ir aš. Arba martinio gėrimo priepuoliai, kai lažindavosi, kiek pajėgs išgerti. Ir tai man buvo pažįstama“, – teigia dainininkas.

E. Sheeranas pripažįsta, kad gyvenime nejaučia saiko, ypač maisto ir alkoholio atžvilgiu.

„Manau, kad su tokiomis priklausomybėmis labai sunku rasti aukso vidurį, tačiau būtent saikas ir susivaldymas šiuo atveju yra svarbiausi dalykai. Turiu daugybę tatuiruočių, visada dalykus darau maksimaliai. Jeigu jau geriu, tai nematau prasmės apsiriboti taure vyno. Tokiu atveju vyno turi būti du buteliai. Mane vadindavo dviejų vakarienių Teddy, nes visada užsisakydavau ir suvalgydavau du pagrindinius patiekalus. Žinoma, tada atsiranda antsvorio problema, pradedi nekęsti, kaip atrodai. Tokie dalykai kaip cukrus ir greitasis maistas, alkoholis, sukelia nemenką priklausomybę ir daro didžiulę žalą. Iš esmės visur gyvenime svarbiausia saikas. Labai padeda ir sportas. Jautiesi geriau, pradedi geriau atrodyti, o kai patinki savo atvaizdui veidrodyje, liaujiesi savęs nekęsti“, – prisipažįsta dainininkas.

Labiausiai už pagalbą, paramą ir sveiko gyvenimo pavyzdį atlikėjas ir muzikos kūrėjas dėkingas savo žmonai Cherry Seaborn.

„Ji pati daug sportuoja, taigi pradėjau sekti jos pavyzdžiu. Ji ir maitinasi gana sveikai, pradėjau tą patį daryti ir aš. Be to, nevartoja tiek alkoholio, stengiausi elgtis kaip ji. Ta moteris neabejotinai pakeitė mano gyvenimą“, – džiaugiasi E. Sheeranas.

Pagalba turintiems priklausomybių
Norėdami gauti pagalbos kreipkitės į savo šeimos gydytoją ar artimiausią Priklausomybės ligų centrą:
RPLC Vilniaus filialas 8(52)137808 registratura@rplc.lt P. Širvio g. 5
RPLC Kauno filialas 8(37)333255 registratura.kaunas@rplc.lt Giedraičių g. 8
RPLC Klaipėdos filialas 8(46)415025 registratura.klaipeda@rplc.lt Taikos pr. 46
RPLC Šiaulių filialas 8(41)455644 registratura.siauliai@rplc.lt Daubos g. 3
RPLC Panevėžio filialas 8(45)582673 registratura.panevezys@rplc.lt Elektronikos g. 6
Anoniminių alkoholikų draugija +370 685 05191 info@aalietuvoje.org
Pilnų namų bendruomenė +370 698 73005 info@pnb.lt
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)