Ir visgi I. Guliajevui – baisiai rizikuojant – įgyvendinti savo planą pavyko: jis ne tik slapta nufilmavo Alą Pugačiovą, bet ir paskelbė įrašą instagrame bei tarp jaunimo populiariame socialiniame tinkle „TikTok“.

„Pamėginau nufilmuoti ir iš karto gavau!“ – asmeniniame tinklaraštyje prisipažino 51 metų dizaineris, tokiu būdu pabrėžęs, kad su šia dainininke juokauti negalima.


Tačiau gerbėjai nudžiugo gavę galimybę pamatyti savo mylimą dainininkę. Juk jau kelerius metus Ala Borisovna gyvena itin uždarą gyvenimą: ji paliko sceną ir savo gyvenimą skiria artimiesiems. Gerbėjai pažymėjo, kad poilsis ir šeimyninis gyvenimas dainininkei buvo tikrai naudingas, nes pastaruoju metu A. Pugačiova ėmė atrodyti jauniau.

„Ala Borisovna – nuostabi moteris visiems laikams! Atrodo tiesiog stulbinamai! Gali nužudyti vienu žvilgsniu“, „Ala nuostabiai atrodo, štai ką reiškia artimųjų meilė. Laiminga moteris!“, „Primadoną galima girti ir girti. Labai patinka jos dabartinis įvaizdis!“ – pažymėjo socialinio tinklo nariai, įvertinę I. Guliajevo įrašą.


Priminsime, kad praėjusiais metais A. Pugačiovai sukako 70 metų. Tą progą ji surengė didelį koncertą ir pranešė, kad baigia savo dainininkės karjerą. Šiam atsakingam renginiui dainininkei prireikė rimtai pasirengti ir net ištverti operaciją.

„Buvo problemų dėl stemplės, o ji gi susijusi su diafragma. Iš čia kilo ir visos problemos. Rodos, viską sutvarkė, dabar reikia palaikyti. Sveikatą reikia saugoti. Šis koncertas man yra šventas dalykas, nes didžiausia motyvacija yra vaikai. Daugiau jau neišdrįsiu šito daryti. Su tokiomis kančiomis ir nervais!“ – po operacijos atviravo dainininkė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (32)