Milijonierius pleibojus iš Italijos ir jo nėščia mergina pademonstravo savo geriausius šokių judesius, vilkėdami maudymosi drabužius, praneša dailymail.co.uk. Instagrame paskelbtame vaizdo klipe G. Vacchi dėvi spalvingas glaudes ir avi šlepetes, tuo tarpu S. Fonseca šoka apsivilkusi juodą vienos dalies maudymosi kostiumėlį ir užsidėjusi juodą plačiakraštę skrybėlę nuo saulės.

Po vaizdo įrašu G. Vacchi parašė: „Tiesiog trumpas šokis.“

Garsus vyras pasidalijo ir kitais šokių video:

Verslininkas įsitikinęs, kad jųdviejų vaikelis gims jau mokėdamas šokti:


Prieš tai būsimieji tėveliai paskelbė kitą vaizdo įrašą, kuriame atskleidė kūdikio lytį. G. Vacchi ir S. Fonseca socialinių tinklų paskyrose įdėtame efektingame vaizdo klipe jaudulio apimta pora laikosi už rankų, o jiems virš galvų praskrenda sraigtasparnis ir paleidžia rožinių dūmų debesį – patvirtinimą, kad modelis laukiasi mergaitės.


Nors kol kas neaišku, kada turėtų gimti poros pirmagimis, akivaizdu, jog mergytė labai laukiama. Tai bus pirmasis vaikelis tiek modeliui, tiek ir „šokančiu milijonieriumi“ tituluotams verslininkui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)