Porelė kartu vaikštinėjo paplūdimiu, bučiavosi ir laikėsi už rankų. Kaip skelbia „Page Six“, jie susitikinėja jau kelis mėnesius.

34 metų C. Hefner atstovai situacijos nekomentuoja, tačiau pati moteris socialiniuose tinkluose paviešino jųdviejų nuotraukas.


Šis romanas – pirmieji romantiški C. Hefner santykiai po vyro mirties prieš trejus metus 2017 metų rugsėjo 27 dieną. „Playboy“ žurnalo įkūrėjas H. Hefneris mirė sulaukęs 91 metų. Crystal Harris jis vedė 2012 metais Naujųjų metų išvakarėse.

Prieš tai 1949-1959 metais jis gyveno santuokoje su studijų laikų meile Millie Williams, o 1989-2010 metais buvo vedęs modelį Kimberly Conrad.

Crystal „Playboy“ debiutavo būdama 24 metų – tapo žurnalo 2009 metų gruodžio numerio mergina. Crystal ir 60 metų už ją vyresnis H. Hefneris susižadėjo 2010 metais, tačiau, likus keturioms dienoms iki 2011 metų birželį turėjusių vykti tuoktuvių, mergina sužadėtuves nutraukė. Vėliau pora susitaikė ir, baigus skyrybų procesą su K. Conrad, paskirta nauja vestuvių data. Po vestuvių pora dingo iš visuomenės akiračio, pasirinkę ramų šeimyninį gyvenimą.

„Crystal visada buvo kartu. Ji buvo be proto jam atsidavusi“, – yra sakęs šaltinis iš „Playboy“ aplinkos.

Po H. Hefnerio mirties Crystal prisipažino esanti „palūžusi“ ir „pasimetusi“.

„Jis buvo tikras Amerikos herojus. Pionierius. Geraširdis ir nuolankus žmogus, savo širdį ir namus atvėręs visam pasauliui. Kiekvieną minutę jutau, kaip stipriai jis mane myli. Labai jį mylėjau. Esu be galo dėkinga. Jis man padovanojo gyvenimą. Parodė kryptį. Išmokė gerumo. Iki gyvenimo pabaigos būsiu dėkinga už tai, kad galėjau būti šalia ir pasakyti, kaip stipriai jį myliu. Jis pakeitė mano gyvenimą, jis mane išgelbėjo. Kiekvieną dieną jaučiausi mylima. Šis žmogus buvo tikras švyturys, neprilygstama jėga. Niekada nebuvo ir niekada nebus kito Hugh M. Hefnerio“, – po vyro mirties sakė Crystal.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (22)