1994-aisiais D. Rodmanas susitikinėjo su Madonna (kai kurie šaltiniai tvirtina, kad šie santykiai buvo užmegzti vėliau, tačiau 1994 m., panašu, buvo realiausias laikotarpis). Jiedu susitikinėjo tik du mėnesius, tačiau šie santykiai nuolatos atsidurdavo viešumoje.

Buvo spėliojama, kad Madonna tuo metu galimai padarė įtaką D. Rodmano stiliui ir jo viešinimosi triukams, pavyzdžiui, pasirodymui autobiografijos pasirašinėjimo renginyje apsirengus vestuvinę suknelę 1996 m.

Tačiau D. Rodmanas tvirtino, kad Madonna jam tokios įtakos nepadarė. Tad kas yra žinoma apie įžymybių poros santykius? Į šį klausimą atsakyti bando marieclaire.com.

Madonnos ir D. Rodmano romanas truko trumpai, tačiau buvo pašėlęs

Jau vos jiedviem susitikus Madonna užrakino D. Rodmaną savo viešbučio kambaryje ir pasakė: „Aš tavęs neišleisiu“. Jis teigė manęs, kad jos kuriama muzika „užknisa“, be to, atsisakė ją vadinti Madonna ir dėl nežinomų priežasčių vadindavo Tita.

Savo autobiografinėje knygoje „Bad As I Wanna Be“ D. Rodmanas gana atvirai pasakojo apie judviejų seksualinius santykius. Jis, daugelio šaltinių teigimu, taip pat tvirtino, kad Madonna norėjo nuo jo pastoti (pasak kai kurių šaltinių, jis tikino, kad Madonna už tai jam siūlė milijonus – pati Madonna tai neigia). Atsiminimų knygoje D. Rodmanas teigia: „Madonna visą laiką kalbėdavo apie tai, kad nori kūdikio. Manau, ji norėjo visko, kas gali būti susiję su Dennisu Rodmanu – santuokos, vaikų, visko“.

D. Rodmanas prisimena vieną atvejį, kai tuo metu lošė Las Vegase.

„Pakėliau ragelį, o Madonna man sako: „Man ovuliacija, man ovuliacija. Nešk šen savo užpakalį“. Tad viską mečiau, palikau žetonus ant stalo, nuskridau penkias valandas iki Niujorko ir atlikau savo darbą“, – pasakojo krepšininkas.

Jis pridūrė: „Po visko Madonna atsistojo ant galvos. Tokiu būdu ji bandė paskatinti pastojimą – darė tai, ką darytų kiekviena pastoti bandanti mergina. Aš nuskridau atgal į Las Vegasą ir tęsiau lošimą“.

Panašu, kad Madonna šios istorijos nėra pakomentavusi

Prisimindamas kitą plačiai pagarsėjusią istoriją apie tai, kaip Madonna atėjo į „Chicago Bulls“ drabužinę, D. Rodmanas pateikė tokį komentarą: „Ji pamatė mane per paskutines sezono rungtynes Los Andžele 1994-aisiais. Ji sėdėjo pirmoje eilėje su draugais, buvo pasipuošusi jai būdingu stiliumi. O po rungtynių Madonna sėdėjo prie mano spintelės drabužinėje. Nusistebėjau: „Kokį velnią tu čia veiki?“. Aš jos nekviečiau. Ji tiesiog atėjo ir atsisėdo. Visi žaidėjai taip pat stebėjosi, kokio velnio jai čia reikia. Jie nesijaudino – buvo apsirišę rankšluosčius. Jie tenorėjo su ja nusifotografuoti. Neatrodė, kad ji būtų šokiruota, ji tiesiog juokėsi, šnekučiavosi su vaikinais. O aš grįžau į jos namus“.

D. Rodmanas sumenkino šiuos santykius

Skirtingai nei apie Carmen Electrą, kurią, kaip sakė, ir vėl vestų, jei tik turėtų galimybę, D. Rodmanas apie Madoną tiek nekalba. Savo autobiografinėje knygoje jis teigė nenorėjęs, kad santykiai su Madonna užgožtų jo paties tapatybę. Jis aiškino manęs, kad jiedu yra „tobula pora“, tačiau vis dar tebegalvojantis „apie save kaip apie tą vaikiną, kuriam teko kabintis į gyvenimą ir daug stengtis, kad iš valytojo taptų kažką pasiekusiu žmogumi. Todėl priimti sprendimą dėl rimtų santykių su Madonna viršijo mano jėgas“.

Interviu, kurį jis davė dar tebežaisdamas „San Antonio Spurs“, D. Rodmanas kalbėjo apie tai, kad jo romanas su Madonna truko trumpai ir buvo paremtas seksualiniais santykiais, sumenkino judviejų santykius ir tvirtino, jog jiedu yra „draugai“.

„USA Today“ D. Rodmanas aiškino, kad nei Madonnos, nei kitos buvusiosios C. Electros neprašė pasirodyti dokumentiniame filme apie jį „Rodman: For Better or Worse“.

„Tarp mūsų buvo užsimezgęs žavus, trumpas ir karštas romanas. Tai įvyko ir praėjo. Madonna nepadarė man įtakos, kad tapčiau mados ir kūrybos guru. Mudu susitikome tobulu metu. Ji buvo užstrigusi savo karjeros kelyje, o aš kilau. Mes padėjome motyvuoti vienas kitą, tuo metu judėdami viena kryptimi“, – kalbėjo krepšininkas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (25)