Į praeitą penktadienį vykusias karališkąsias tuoktuves iš viso pakviesta mažiau nei 20 žmonių, kurių daugumą sudarė jaunikio ir jaunosios šeimų nariai. Tarp šventės, kurios tema buvo paslapčių sodas, svečių buvo jaunųjų tėvai, broliai ir seserys bei Beatrice seneliai karalienė Elžbieta II su vyru Philipu.

Taip pat svarbu ir tai, kad buvo priimtas neįprastas sprendimas apie karališkąsias vestuves neskelbti iš anksto, ceremonija vyko už uždarų durų, o nuotraukos paviešintos taip pat ne iš karto.

Princesės Beatrice ir Edoardo Mapelli Mozzi vestuvės

Bakingamo rūmų išplatintame pareiškime teigiama: „Pora nusprendė surengti nedidelę intymią ceremoniją su tėvais bei broliais ir seserimis. Originali vestuvių data perkelta iš gegužės. Paisydami valdžios reikalavimų, šventės kaltininkai nusprendė ją surengti pačių artimiausiųjų rate“.

Paisant dabartinių su naujuoju koronavirusu susijusių ribojimų, vestuvių ceremonijose Anglijoje gali dalyvauti ne daugiau 30 žmonių. Iš pradžių kovą paskelbus karantiną vestuves rengti buvo iš viso uždrausta.

Šaltiniai „Town & Country“ sakė, kad šios karališkosios vestuvės buvo labai intymios, ceremonijoje dalyvavo „mažiau nei 20 žmonių“.

„Iš esmės dalyvavo jaunųjų šeimos nariai, patys artimiausi“, – tvirtina šaltinis. Šventė „buvo planuojama jau kurį laiką“, pasirinktas Karalienei tinkamas laikas, pridūrė šaltinis.

Princesės Beatrice ir Edoardo Mapelli Mozzi vestuvės

2018 metų spalį vykusiose Beatrice sesers Eugenie ir Jacko Brooksbanko vestuvėse dalyvavo tiek princas Williamas, tiek princas Harry su žmonomis.

Ekspertai sako, kad jų nedalyvavimo Beatrice vestuvėse tikrai nevertėtų priimti kaip nepagarbos ženklo.

Harry ir Meghan, nusprendę atsisakyti karališkųjų pareigų, šiuo metu gyvena Jungtinėse Valstijose, kur COVID-19 situacija itin sudėtinga. Dėl pandemijos tarptautinės kelionės įvardijamos kaip keliančios itin didelę riziką, tad poros dalyvavimas vestuvėse būtų pavojingas. Be to, į Angliją iš Jungtinių Valstijų atvykstantys asmenys privalo 14 dienų izoliuotis.

Kembridžo kunigaikščiai Beatrice ir jos vyrą pasveikino įraše instagrame.

„Sveikinimai jos karališkajai didenybei princesei Beatrice ir jos vyrui Edorado Mapelli Mozzi, kurie penktadienį susituokė Vibdzoro karališkoje Visų šventųjų koplyčioje!“, – parašė jie.

Harry ir Meghan artimas šaltinis „Bazaar“ sakė, kad Sasekso kunigaikščiai jaunavedžius pasveikino asmenine žinute.

Princesė Beatrice ir Edoardo Mapelli Mozzi
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)