Taip pat pranešama, jog kartu yra ir Jessicos mama Kimberly Conroe Biel – šeima laiką leidžia namuose Kolorade.

Paskutinę nuotrauką socialiniame tinkle „Instagram“ aktorė paskelbė kovo 3-ąją – tuomet ji šventė savo gimtadienį. Nuotraukoje ji pavaizduota sėdinti prie stalo, o kūną dengia laisvo stiliaus drabužiai.


Justinas ir Jessica slapta susituokė 2012 metais spalio 19-ąją Italijoje. Praėjus trejiems metams porai gimė pirmasis sūnus Silas.

Praėjusių metų pabaigoje J. Timberlake'as buvo užfiksuotas su kita moterimi.

Pasirodžiusiose nuotraukose ir vaizdo medžiagoje išvargęs 38-erių metų amžiaus dainininkas laikosi už rankų su 30-ies metų amžiaus A. Wainwright, kuri vaidina jo meilės objektą. Jiedu buvo pričiupti praėjusį ketvirtadienį vieno baro Naujajame Orleane balkone.

Dabar artimi šaltiniai teigia, kad J. Timberlake'as prisipažįsta, jog „buvo girtas ir nesusivaldė", tačiau yra pasiryžęs pamiršti bare praleistą vakarą, o jo žmona J. Biel tik „juokiasi iš vyro nuotykio". Poros gerbėjai buvo priblokšti, pamatę nuotraukas, o gandai nenustojo sklisti iki pat naujausios šaltinių informacijos paskelbimo.

Vienas šaltinis pasakojo „E!": „Jie nieko nesureikšmina ir bando viską nuleisti juokais, tačiau atlikėjo elgesys buvo nederamas. Bet kuri žmona pasijustų nepatogiai."

Kai anksčiau buvo užfiksuotas su A. Wainwright bare „The Absinthe House", dainos „Cry Me A River" atlikėjas atrodė labai pavargęs. Be to, Justinas nemūvėjo vestuvinio žiedo.

J. Timberlake'as ir A. Wainwright filme „Palmer" vaidina įsimylėjėlius. Jiedu sėdėjo baro balkone ir gurkšnojo alkoholinius gėrimus. Apie vidurnaktį Justinas suėmė gražiosios aktorės ranką, o tada ji švelniai uždėjo savo ranką jam ant dešiniojo kelio.

Nufilmuotame įraše taip pat matyti, kaip dainininkas apkabina Alishą. Paskui jiedu sėdi susikibę rankomis ir šnekučiuojasi. Pasirodžius šiems kadrams, atlikėjo ir aktoriaus žmona Jessica, regis, nė kiek nesuko galvos dėl santuokos ateities.

Po kelių dienų J. Biel buvo pastebėta Los Andžele. Ji šypsojosi ir mūvėjo vestuvinį žiedą. Justinas ir Jessica yra susituokę septynerius metus, pora augina ketverių metų amžiaus sūnų Silasą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)