Pora susituokė liepos 17-ąją – slapta ceremonija vyko Visų Šventųjų koplyčioje Vindsoro didžiajame parke. Šventėje dalyvavo apie 20 svečių, įskaitant nuotakos tėvą, princą Andrew.

Pastebėta, jog nei vienoje iš dviejų paviešintų nuotraukų nėra užfiksuotas nuotakos tėvas. Jorko hercogas Andrew praėjusiais metais sulaukė klausimų apie savo draugystę su JAV finansininku Jeffrey Epsteinu, kuris buvo teisiamas dėl seksualinio išnaudojimo ir moterų bei mergaičių pardavimo į seksualinę vergiją.

Vienoje iš nuotraukų matyti ir nuotakos seneliai – karalienė Elžbieta II ir princas Philipas. Jie laikosi saugaus atstumo.


Princesė Beatrice vilki Normano Hartnellio suknelę – ji yra iš karalienės kolekcijos. Taip pat Elžbieta II anūkei suteikė galimybę dėvėti tą pačią tiarą, kurią ji dėvėjo savo vestuvių dieną.

Princesės Beatrice ir Edoardo Mapelli Mozzi vestuvės

Pora susižadėjo išvykusi savaitgaliui į Italiją praėjusių metų rugsėjį, nurodė Bakingamo rūmai. Tuomet buvo pranešta, jog vestuvės įvyks 2020 metais.

Vėliau, dar balandžio mėnesį, princesė Beatrice oficialiai atšaukė planuotas vestuves su sužadėtiniu Edoardo Mapelli Mozzi, pranešė People.com. Šis svarbus D. Britanijos karališkosios šeimos įvykis gegužę neįvyko dėl šiuo metu siaučiančios koronaviruso pandemijos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (6)