C. Ronaldo turi nemalonumų su policija. Užsienio žiniasklaida skelbia, kad sportininkui gali tekti aiškintis dėl netinkamo vyriausiojo sūnaus elgesio, kurį užfiksavo jo teta ir šiuo vaizdu pasidalino socialiniuose tinkluose.

Vietinė spauda rašo, kad vaizdo įrašas, kuriame 10-metis pats vairuoja vandens motociklą, įamžintas šeštadienį Madeiros saloje Portugalijoje. Būtent šiame regione C. Ronaldo sūnus leidžia vasaros atostogas kartu su artimaisiais.

C. Ronaldo sūnus

Minėtuoju vaizdo įrašu dalijosi ne tik vaiko teta, juo pasidalino ir garsusis tėtis. Tačiau netrukus klipas, sulaukęs teisėsaugos dėmesio, dingo iš interneto.

Policijos viršininkas Guerreiro Cardoso pirmadienį patvirtino, kad dėl šios situacijos pradėtas tyrimas, rašo mirror.co.uk.

Tikėtina, kad C. Ronaldo turės sumokėti baudą, kadangi norint naudotis minėta vandens transporto priemone, reikia turėti vairuotojo pažymėjimą, kurį išsilaikyti gali tik 18-os metų sulaukę piliečiai.

Pagal Portugalijos įstatymus, bauda, vairuojant vandens motociklą tam neturint teisės, svyruoja nuo 295 iki 2962 eurų.

Cristiano Ronaldo su sūnumi

Šiuo metu pareigūnai tiria, kam priklauso vandens motociklas. Jo savininkui už minėtąjį pažeidimą gresia solidi bauda, kuri gali siekti iki 10 tūkst. eurų.

Berniuko pasivažinėjimas vandens motociklu sulaukė reakcijų ir socialiniuose tinkluose. Sekmadienį po jau ištrintu vaizdo įrašu pasirodė ne tik pagyrų, bet ir kritikuojančių komentarų.

„Tai labai blogai. Atsakomybės stygius. Toks jaunas, o jau vairuoja vandens motociklą. Maniau, kad tam reikalingas tam tikras amžius“, – rašė vienas internautas.

Tokių ir panašių komentarų instagrame pasirodė ne vienas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (18)