Netektį išgyvenantis J. Travolta apie skaudų gyvenimo smūgį prabilo savo socialiniuose tinkluose, pasidalindamas jautriais žodžiais apie savo gyvenimo mylimąją.

Aktorius atskleidė, kad jo žmona Kelly su klastinga liga kovojo dvejus metus, jis padėkojo medikams ir draugams už pagalbą ir rūpestį. Anksčiau apie krūties vėžį ar tai, kad su juo kovoja, pora neatviravo.

„Sunkia širdimi pranešu, kad mano gražioji žmona Kelly pralaimėjo dvejus metus trukusią kovą su krūties vėžiu. Ji narsiai kovojo, jausdama daugelio žmonių meilę ir paramą.“


„Kelly meilė ir gyvenimas bus amžinai prisimenamas“, – taip apie savo mylimąją atsiliepė jos vyras.

Apie žmonos mirtį J. Travolta prabilo pirmadienį ryte.

„Dabar laiką skirsiu savo vaikams, kurie prarado savo mamą, tad atleiskite iš anksto, jei iš mūsų kurį laiką nieko negirdėsite“, – paaiškino aktorės vyras.

K. Preston ir J. Travolta susilaukė trijų vaikų: dukters Ellos (20), sūnaus Benjamino (9) ir sūnaus Jetto, kuris mirė 2009-aisiais, sulaukęs 16-os metų.

Kawasaki liga sirgęs J. Travolta mirė ištikus priepuoliui šeimos vasarnamyje Bahamose. Po jo mirties šeima iškėlė bylą greitosios pagalbos automobilio vairuotojui ir šeimos advokatui, apkaltinę juos turto prievartavimu. Travoltos teigė, kad iš jų buvo reikalaujama 25 mln. dolerių, grasinant negavus šių pinigų paviešinti jautrią informaciją apie sūnaus mirtį.

Ši baudžiamoji byla buvo nutraukta dėl procedūrinių priežasčių. J. Travolta ruošėsi liudyti teismui iš naujo, bet galiausiai persigalvojo, argumentuodamas, kad bylinėjimasis ir sūnaus mirtis šeimai tapo itin skausminga našta.

Aktorė, buvusi modelis K. Preston ir J. Travolta išgyveno santuokoje 29 metus, abu praktikavo scientologiją.

Šeimos atstovas teigė „People“: „2020 m. liepos 12-osios rytą mylima žmona ir motina Kelly Preston mirė po dvejus metus trukusios kovos su krūties vėžiu. Ji buvo nusprendusi šito neviešinti ir gydėsi, palaikoma šeimos narių ir artimiausių draugų. Ji buvo išmintinga, graži ir mylinti siela, nuoširdžiai besirūpinanti kitais. <...> Jos artimieji prašo suprasti, kad šiuo metu jiems reikia privatumo.“

K. Preston gimė Havajų sostinėje Honolulu, studijavo pietų Kalifornijos universitete.

Ji išgarsėjo nusifilmavusi 1988 metų komedijoje „Dvyniai“ su kino žvaigždėmis Arnoldu Schwarzeneggeriu ir Danny DeVito. Vėliau ji pasirodė dešimtyse kitų kino ir televizijos filmų.

Ji ir J. Travolta susižadėjo 1991 m. Gštade. Tų metų rugsėjį pora susituokė.

Pora susipažino kuriant 1988 metų filmą „Ekspertai“.

Vėliausiu jųdviejų bendru kino projektu tapo 2018 metų filmas „Gotis“. Jame J. Travolta suvaidino Niujorko nusikalstamo pasaulio bosą Johną Gotti, o K. Preston – jo žmoną Victorią.

Paskutinis jos įrašas instagrame – minint Tėvo dieną birželį.


Pernai 28-ųjų santuokos metinių proga K. Preston pavadina vyrą nuostabiausiu sutuoktiniu. Ji rašė: „Tu suteikei man vilties, kai jaučiausi paklydusi, kantriai, besąlygiškai mane mylėjai... Niekas nemokėjo taip prajuokinti kaip tu... Su tavimi išgyvenau gražiausių, kartais – ir sunkiausių akimirkų. Tu – svajonių tėvas, su tavimi gyvenimas šitoks smagus!! Besąlygiškai tikiu savo meile tau... Žinau – kad ir kas nutiktų, jausiu tavo palaikymą... Be galo tave myliu. Su 28-uoju jubiliejumi, @johntravolta.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (45)