Kaip pasakoja portalo tmz.com šaltiniai, sunkus bipolinio sutrikimo paūmėjimas K. Westą dažniausiai užklumpa kartą metuose. Regis, naujas paūmėjimas prasidėjo visai neseniai.

Tikriausiai žinote, jog savaitgalį atlikėjas tviteryje paskelbė, kad kandidatuos į prezidentus. Taip pat jis davė keistą interviu „Forbes“, kuris sulaukė griežtos kritikos, sukėlė sąmyšį ir nerimą.

TMZ šaltiniai nurodo, kad K. Westo šeimos nariai ir artimieji yra susirūpinę, bet viliasi, jog jo būklė stabilizuosis kaip ankstesniais atvejais. Dalykas tas, kad K. Westo komentarai kelia problemų.

Žinoma, paūmėjęs bipolinis sutrikimas nesutrukdė reperiui gauti Elono Musko palaikymo ruošiantis kandidatuoti į prezidentus. „Tesla“ vadovas kaip tik leido laiką su K. Westu likus kelioms dienoms iki jo skambaus pareiškimo.

Visgi kiti žmonės yra nusiteikę skeptiškiau. Greičiausiai skepticizmas išaugo dėl K. Westo interviu žurnalui „Forbes“. Jo metu garsenybė išsižadėjo Donaldo Trumpo, griežtai sukritikavo Joe Bideną, atskleidė, jog sieks būti išrinktas prezidentu kaip naujos partijos „Gimtadienio partija“ („Birthday Party“) kandidatas, teigė persirgęs COVID-19, pasisakė už vakcinų uždraudimą bei daug kalbėjo apie Dievą. Keista, bet interviu nė žodeliu nebuvo užsiminta apie K. Westo psichikos sveikatą.

Priminsime, kad 2018 m. spalio mėnesį K. Westas dalyvavo laidoje „TMZ Live“ ir prisipažino nevartojantis vaistų nuo bipolinio sutrikimo. Taip pat jis anksčiau buvo sakęs, jog vaistų negeria todėl, kad jie slopina jo kūrybiškumą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (42)