Aktorė N. Rivera laikoma mirusia, o jos ketverių metų amžiaus sūnus trečiadienio popietę buvo rastas vienas Kalifornijoje esančiame Piru ežere plaukiojusiame laive.

Kaip rašo dailymail.co.uk, Ventūros apygardos šerifo departamentas teigė, kad pareigūnai maždaug 13 val. ežere ėmė ieškoti, kaip manoma, nuskendusios aukos.

Teigiama, kad serialo „Choras“ aktorė atvyko prie ežero ir išsinuomojo pontoninį katerį, į kurį drauge su savimi pasiėmė sūnų.

Maždaug 16 val. kateris su vaiku buvo rastas, tačiau aktorės surasti nepavyko. Jos automobilis tebebuvo pastatytas prie ežero.

Teigiama, kad N. Rivera ir jos sūnus plaukiojo ežere, tačiau į laivą sugrįžo tik berniukas.

Pareigūnų aiškinimu, N. Rivera yra „laikoma nuskendusia“. Pasak Ventūros apygardos šerifo departamento atstovo spaudai kapitono Erico Buschow, pradėtos jos kūno paieškos.

Į įvykio vietą padėti ieškantiesiems buvo išsiųsta paieškos ir gelbėjimo narų komanda bei sraigtasparnis su bepiločiu orlaiviu.

20 val. buvo pranešta, kad kūno surasti dar nepavyko.

N. Rivera dar liepos 7 d. socialiniuose tinkluose pasidalino jaudinančia nuotrauka su savo sūnumi Josey Hollisu. „Tik mudu“, – prie nuotraukos rašė aktorė.


Naya sūnaus Josey Holliso susilaukė 2015-aisiais su tuometiniu savo vyru Ryanu Dorsey.

Piru ežeras – tai vandens telkinys, esantis Los Padres nacionaliniame miške ir Topatopos kalnuose, suformuotas 1955 m.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (26)