„Turiu apie save papasakoti kai ką šokiruojančio. Buvau pagimdžiusi neišnešiotą kūdikį, kurio gyvybė užgeso mano akivaizdoje. Medikai tai pavadino persileidimu, tačiau iš tiesų vaikelis buvo jau susiformavęs ir, kai jį pagimdžiau, mirė.

Į ligonininę važiavau kartu su mama. Aš atsimenu, kokia liūdna ji buvo. Man irgi buvo be galo skaudu, buvau šokiruota. Tik dabar galiu apie tai kalbėti. Suprantu, kad ne viskas visada susiklosto taip, kaip turi“, – atviravo Gemma.

Ji sakė, kad ši patirtis – pati skaudžiausia jos gyvenime.

„Niekada to nepamiršiu. Mane šis įvykis sukrėtė iki širdies gelmių. Iš tiesų, aš net nežinojau, kad laukiuosi. Pamenu, atsikėliau paryčiais jusdama nepakeliamus skausmus. Mama dar liepė eiti į tualetą, tačiau supratau, kad ne tuštintis noriu... Skausmas buvo nepalyginamas su niekuo. <...> Daug gyvenime ištvėriau – niekas manęs nebešokiruoja. Tačiau tąkart patyriau šoką“, – pasakojo realybės šou „Towie“ žvaigždė.

Apie persileidimą Gemma buvo pasakojusi 2016 metais. Tąkart ji prasitarė, kad vaikelio neteko 2012-aisiais. Po skaudaus įvykio Gemma dalyvavo „National Television“ apdovanojimų ceremonijoje, kur, kaip sakė, turėjo per ašaras vaidinti laimingą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (23)