Socialiniame tinkle dainininkė dažnai dalijasi įrašais, kuriuose gerbėjams demonstruoja šokių sugebėjimus. Nors fanai mielai dalija patiktukus, kai kuriems šie Britney pasirodymai kelia juoką.

Vaizdo įraše, kuris užkliuvo garsiam atlikėjui, žvaigždė šoka pagal Nelly Furtado dainą „Say it Right“. Kūrinio priedainyje girdėti ir Timbalando vokalas.

Norėdamas pašiepti Britney, atlikėjas pavartojo garsiai šou pasaulyje nuaidėjusią komiko Lil Duvalio reakciją į ritmenbliuzo atlikėjos Teyanos Taylor šokių judesius.

Okkkkk Britney Spears, kaip Lil Duvalis sakė Teyanai Taylor, turi 24 valandas pasiaiškinti“, – tviteryje rašė Timbalandas, sukeldamas komentarų audrą.

Britney atsako neskyrė, tačiau už ją atsakė raumeningasis jos mylimasis Samas Asghari.

„Kai kažkas nepaprastai talentingas tiesiog būna savimi – tai jau problema? – žvaigždę užstojo širdies draugas. – Net nevark laukdamas jos atsakymo. Ji turi tikrų fanų, kuriuos įkvepia, atvirkščiai nei tu, prisipirkęs sėkėjų. Turiu omenyje, 3 milijonai sekėjų ir 11 tūkstančių „patinka“? Absoliučiai nieko nereiškia. Kaip aš išvis tave pastebėjau?“.

Po šio Samo pasisakymo, Britney fanai dar aršiau stojo į kovą ir apkaltino Timbalandą nepagarba. Dauguma įsitikinę, kad Timbalandas iki šiol jaučia pyktį dėl to, kad Britney 2007 metais atsisakė dirbti su juo ir buvusiu mylimuoju Justinu Timberlake‘u – kaip tik tuo metu po skaudžių gyvenimo patirčių ji grįžo į sceną.

„Tai yra siaubingai nevyriška. Įsivaizduokite save taip besielgiančius sulaukus jo amžiaus“, „Nesuprantu, kodėl mergina savo namuose negali šokti ir likti neužgauta piktavalių žmonių? Ir Britney, ir Teyana šoka savais stiliais. Kam kažką lyginti?“, – komentavo žvaigždės gerbėjai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (36)