Jei dar nematėte, pažiūrėkite jo instagramo paskyrą – arba pasibjaurėsite, arba panorėsite atsidurti jo vietoje. D. Bilzerianas teigia praturtėjęs iš pokerio lošimų, tačiau tuo mažai kas tiki. Kalbama, kad jo pinigai kur kas nešvaresni.

Kokio dydžio D. Bilzeriano turtas?

Vaikystėje D. Bilzerianas per daug dėmesio nesulaukdavo, užtai dabar gauna su kaupu. Jis – milijonieriaus, nusikaltėlio sūnus. Tėvas neturėjo laiko sūnui, nes visais įmanomais būdais uždirbdavo pinigus. Interviu GQ D. Bilzerianas sakė: „Vaikystėje negaudavau daug dėmesio. Matyt todėl dabar esu toks rėksmingas lunatikas.“

Kai D. Bilzerianui buvo 10 metų, jo tėvą už įvairius nusikaltimus pasodino į kalėjimą. Vyresniajam Bilzerianui valdžia nurodė sumokėti 62 mln. dolerių, bet jis išsisuko, sumokėjęs 3,7 mln. dolerių, o visa kita pasiliko sau ir savo šeimai.

„Money Inc.“ duomenimis, šiuo metu jaunesniojo Bilzeriano turto vertė – 150 mln. dolerių, o „Celebrity Net Worth“ duomenimis – 199 mln. dolerių. Jis sako, kad sulaukęs 30 m. paveldėjo šiokį tokį turtą, bet didžiąją dalį milijonų uždirbo, žaisdamas iš didelių sumų pokerį.

D. Bilzerianas – interneto garsenybė

31 milijonas sekėjų vadina D. Bilzerianą instagramo karaliumi ir įdomiausiu žmogumi instagrame, kuriame šis demonstruoja savo prabangų gyvenimą, daugeliui veikiausiai keliantį pavydą.

Jį nuolat supa pusnuogės ar visiškai nuogos gražuolės, ginklai ir daug alkoholio. D. Bilzerianas su savo svita lankosi egzotiškose vietose, užsiima ekstremaliomis veiklomis.

Vienoje iš įžūliausių instagramo nuotraukų jis guli su grupele nuogų moterų, prie nuotraukos parašęs „pasimatymų vakaras“. Kitoje nuotraukoje bikinius vilkinčios ir aukštakulnius avinčios moterys laiko automatinius šautuvus, prie nuotraukos parašyta: „Norėjau pažaisti namie vaizdo žaidimus, bet bičiulės įtikino nuvežti jas pašaudyti.“

Vieniems toks gyvenimo būdas atrodo svajonė, kitus piktina, tretiems puikavimasis pinigais atrodo neskoningas.

Ar D. Bilzeriano turtai sukrauti iš nešvarių reikalų?

Pats milijonierus tvirtina, kad daug pinigų išlošia, žaisdamas pokerį. Tiesa, žmonės retai mato jį žaidžiantį. Tinklalapio „Upswing Poker“ atstovų teigimu, D. Bilzerianą tik kartą matė žaidžiantį pokerį. 2009 m. jis dalyvavo žaidime „WSOP Main Event“ ir užėmė 180 vietą.

Dabar jis sako, kad žaidžia tik privačiai, mėgėjiškai, iš grynųjų pinigų. Deja, niekas taip ir nežino, ar jis gerai žaidžia ir kiek išlošia.

Buvęs profesionalus pokerio žaidėjas Dougas Polkas „YouTube“ svetainėje (šį reportažą peržiūrėjo 1,5 mln. kartų) analizavo D. Bilzeriano sugebėjimą žaisti pokerį ir padarė išvadą – mažai ikėtina, kad jis gali laimėti dideles sumas.

Kitas profesionalus pokerio žaidėjas Jonathanas Grotensteinas pritaria: „Manau, kad Danas pasitelkia pokerį, kurdamas savo įvaizdį. Tikiu, kad daugelis žmonių paskolintų jam privatų lėktuvą ar duotų pavairuoti sportinį automobilį.“

Teisybė – D. Bilzerianas niekada nesiskelbė, kad yra geriausias pokerio žaidėjas. Jis sako, kad žaidžia ir kad moka pasirinkti privačius žaidimus iš didžiausių sumų.

Nors daug kas tiki, kad D. Bizlerianas išlošia dideles sumas, veikiausiai jis naudojasi tėvo turtu, t. y. tais pinigais, kurie turėjo būti sumokėti valdžiai. Bet teisybės niekas veikiausiai nesužinos.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (35)