Savo sūnaus Memphis Mafia Kid kanale „YouTube“ jis papasakojo apie savo garsiojo velionio pusbrolio išvaizdos pokyčius.

„Jis manė, kad tai padeda jam geriau atrodyti ir kad jam to reikia, – pasakojo vyras. – Elvis visuomet mėgino patobulinti savo išvaizdą.“

Jo teigimu, rokenrolo karalius turėjo dantų karūnėlių ir pašalino apgamus. Taip pat jis pasidarė mažiausiai du veido patempimus – 1957 ir 1975 metais.

Kalbėdamas apie pirmąjį veido patempimą, Billy sakė: „Man tai neatrodė tik veido patempimas. Elviui tuo metu nepatiko jo nosies išplatėjimas ir kad ji atrodė plati. Todėl jis nusprendė ją susimažinti, ir jie tai padarė ir pavertė jį ... dievu! Nežinau, kaip buvo galima atrodyti geriau, bet jis tikrai geriau atrodė“.

Elvis Presley

O kalbėdamas apie tai, kad Elvis dažėsi plaukus juodai, dainininko pusbrolis sakė: „Pagrindinė priežastis buvo ta, kad kažkas jam pasakė, kad jo akys tokios žydros ir panašiai, todėl jeigu jo plaukai būtų tamsūs, jo akys dar labiau išryškėtų“.

Kaip dėl legendos, kad garsiojo dainininko kojų pirštai buvo suaugę? Billy užaugo kartu su Elviu Tupelo mieste, Misisipės valstijoje, ir pripažino, kad ji gali būti teisinga. Tačiau muzikos legenda veikiausiai taip pat apsilankė pas chirurgus panaikinant šį apsigimimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (24)