Charlote pražudė kiaušidžių vėžys. Nuo tos pačios ligos mirė ir jos mama, P. Brosnano žmona, Cassandra Harris, kuomet jai buvo 43-ji.

Charlotte našliu paliko savo vyrą Alexą, o našlaičiais – vaikus Isabellą ir Lucasą.

Jautria žinute žvaigždė pagerbė ir savo anūkę Marley May, kuriai šį mėnesį sukako penkeri.

„Sėdžiu, žiūriu į tave, mano mielas vaike... Prisimenu Charlottę ir sveikinu su gimtadieniu savo mieląją Marley May“, – rašė baltais rūbais pasipuošęs ir savo ir žmonos Keely Shaye Smith (56 m.) namų Havajuose terasoje įsitaisęs aktorius.

Pierce‘as oficialiai Charlotte tėčiu tapo 1980 m. vesdamas jos mamą Cassandrą. C. Harris iš ankstesnės santuokos turėjo dar ir sūnų Christopherį (46 m.).

Cassandra nuo kiaušidžių vėžio mirė 1991 m. Jiedu su aktoriumi santuokoje pragyveno 11 metų ir susilaukė sūnaus Seano (36 m.), gimtadienį šį mėnesį švenčiančios Marley May tėčio. Beje, mergaitės antrasis vardas mirusios močiutės garbei yra Cassandra.

„Ji mane pavertė tuo, kuo aš esu šiandien: aktoriumi, tokiu, koks esu, tėčiu, tokiu, koks esu. Ji visada bus mano gyvenimo dalis. Ji su manimi – kasdien. Buvau palaimintas, sutikdamas tokią asmenybę“, – 1992-aisiais, po žmonos netekties, kalbėjo P. Brosnanas.

Na, o 2014-aisiais aktorius sakė kalbą paramos onkologinėmis ligomis sergantiems žmonėms renginyje. „Kuomet tenka stebėti, kaip tavo mylimą žmogų iš vidaus kąsnis po kąsnio graužia liga, liūdesys tampa neišdildoma kasdienybės dalimi“, – graudinosi aktorius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (19)