„Istorinė diena LYGYBEI IR MEILEI“, – „Instagram“ parašė ji, o paskui parodė vaivorykštės spalvų manikiūrą, skelbia people.com.

Paviešintose nuotraukose V. Wang vilki nedaug kūno dengiančią sportinę liemenėlę bei žalios ir juodos spalvos tampres, kurios pabrėžia jos dailų pilvą ir kojas.

„PRIDE treniruotė“, – po nuotraukomis parašė dizainerė. Šiais kadrais ji pasidalijo ruošdamasi švęsti 71-ąjį gimtadienį.

Vėliau V. Wang socialiniuose tinkluose paskelbė šiek tiek gimtadienio akimirkų. O prieš tai parodė nuotrauką, kaip paminėjo savo gimimo dieną 2018-aisiais.

„2018 m. gimtadienis. Keletas mano mėgstamiausių valgių... Tortai...“, – parašė ji po nuotrauka, kurioje įamžinti du unikalios išvaizdos – kruasano ir dešrainio su garstyčiomis formų tortai.

Praėjusį mėnesį saviizoliacijoje savo namuose Majamyje praleidusios moters kūno linijos privertė išsižioti interneto naudotojus, kai ji pozavo apsivilkusi ryškiai oranžinės spalvos sportinę liemenėlę ir džinsinius šortus.

„VERAI WANG 70-IMT?!?!“ – nusistebėjo vienas „Twitter“ naudotojas, pamatęs garsiosios vestuvinių suknelių dizainerės nuotraukas.

V. Wang atsakė į šią didelio populiarumo sulaukusią žinutę: „Faktų patikra: tiesa.“

„Prašau, pasakyk mums, kur yra jaunystės fontanas“, – maldavo kitas socialinių tinklų naudotojas. „Atskleisk savo paslaptis“, – pridūrė trečias.

Neseniai žurnalui „Harper’s Bazaar“ duotame interviu V. Wang sakė, kad jos „sportuojanti mados šeima“ išlaiko ją motyvuotą visuotinės sveikatos krizės metu.

„Visi jie yra puikios fizinės formos, todėl ir aš sportuoju beveik kiekvieną dieną“, – papasakojo ji žurnalo paskyrą #BazaarHopeAtHome tvarkantiems žurnalistams, kaip mados dizainerių ir modelių bendruomenė tvarkosi su pandemija.

„Visą gyvenimą labai mėgstu tampres, todėl karantino metu turėjau progą „pažaisti“ su drabužiais, o tokia galimybė retai pasitaiko net mados dizaineriams“, – tvirtino ji.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (74)