„O Dieve, ar tai nebūtų kiek juokinga?“, – sakė megažvaigždė „Fox News“.

Vėliau moteris pridūrė: „aš nemanau, kad pozuočiau. Nors taip sakiau ir po dešimtojo karto!”

Pamela Anderson, kuri neseniai prisipažino, kad anksčiau dėvėtas garsusis „Gelbėtojų“ laikų raudonas maudymosi kostiumėlis jai vis dar puikiai tinka, vyrų žurnalui „Playboy“ pozavo daugiausiai kartų iš visų moterų šio žurnalo istorijoje.

2015-iais, kai aktorei buvo 48-eri, ji papuošė paskutinį „Playboy“ numerį, kuriame buvo leidžiamos nuogybės – žurnalo atstovai buvo nusprendę nebepublikuoti nuogybių, motyvuodami tuo, kad internete ir taip gausu pornomedžiagos. Sprendimas galiojo beveik metus laiko, paskui Kuperis Hefneris, įkūrėjo Hjugo Hefnerio sūnus, šį sprendimą atšaukė ir pripažino, kad tai buvo klaida.

Tuomet Pamela labai nustebo gavusi tokį pasiūlymą. Ji paprašė leidimo savo dviejų 17 ir 19 metų sūnų, nes per visą jos karjerą vaikai buvo „erzinami, išjuokiami ir kelis kartus teko muštis dėl mamos“. Tačiau berniukai sakė: „mama, tu žinai, ką darai“.

Pamela Anderson tapo aktyviste už gyvūnų teises, agituoja už švaresnę aplinką, nusifotografavo nuoga duše, prisidėdama prie gyvūnų teisių organizacijos PETA naujos kampanijos prieš vandens švaistymą. Taip pat ji garsėja ir skandalingomis meilės istorijomis.

Žvaigždė prieš kurį laiką pateko į antraštes, kai, kaip buvo teigiama, slapta ištekėjo už kino magnato, o prabėgus vos 12 dienų po vestuvių paskelbė apie skyrybas. Vienas šaltinis vėliau „People“ patvirtino, kad iš tiesų po sausio 20 d. įvykusių jungtuvių sutuoktiniai nesusitvarkė teisinių dokumentų, jog gautų santuokos liudijimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)