Vienintelis informacijos šaltinis yra jo šeimos nariai, nes pats lenktynininkas tebėra slepiamas nuo visuomenės akių, rašo express.co.uk. Praėjus beveik septyneriems metams nuo nelaimės, gerbėjai vis dar trokšta išvysti automobilių sporto žvaigždę.

Po smegenų traumos jis buvo komoje, o gydytojai stengėsi išgelbėti vokiečio gyvybę. Praėjus metams, 2014-aisiais, M. Schumacheris atgavo sąmonę. Vėliau lenktynininko šeimos nariai perkėlė jį į namus Šveicarijoje, Glande, kur M. Schumacherio reabilitacija tęsiasi iki šiol.

2014 m. „The Telegraph“ pranešė, kad „Formulės-1“ žvaigždė „yra paralyžiuota ir sėdi invalido vežimėlyje“.

Buvęs „Ferrari“ lenktynių komandos vadovas Jeanas Todt’as teigė, jog lenktynininkas išliko stiprus. 2019-iais jis sakė radijui „Radio Monte-Carlo“, kad kartu su M. Schumacheriu žiūrėjo „Formulės-1“ lenktynes ir kad pilotas „tebekovoja“.

„Aš visada atsargiai sakau tokius dalykus, bet tai yra tiesa, – patvirtino jis. – Šiandien buvau jo namuose Šveicarijoje ir drauge žiūrėjome lenktynes. Michaelis yra geriausiose rankose, juo puikiai rūpinamasi. Jis nepasiduoda ir kovoja toliau.“

J. Todt’as taip pat užsiminė, kad jų santykiai nebėra tokie, kokie buvo, ir kad lenktynininko šeima kovoja kartu su juo: „Jo šeimos nariai kovoja ne ką mažiau. Žinoma, mūsų draugystė nebegali būti tokia pat, kokia buvo anksčiau, pasikeitė bendravimas. Jis toliau kovoja, palaikomas šeimos.“

Dar viena optimistinė žinia atkeliavo iš „Formulės-1“ prezidento Bernie Ecclestone’o, kuris praėjusį mėnesį pareiškė, kad tikisi, jog vieną dieną M. Schumacheris pats galės atsakyti į klausimus apie savo sveikatą.

„Tik keletui žmonių leidžiama lankyti M. Schumacherį. Jo žmona Corinna nusprendžia, kam duoti leidimą“, – sakė jis.

Kol garsusis vokietis taisosi, lenktynes Italijoje laimėjęs Charlesas Leclerc’as laikomas jo įpėdiniu trasoje. FIA prezidentas J. Todt’as ir „Formulės-1“ motosporto direktorius Rossas Brownas jaunąjį lenktynininką iš Monako palygino su sveikstančia legenda.

„Visuomet malonu girdėti tokius komplimentus, bet man tik 21-eri. Kol kas nepadariau nieko, ką būtų galima palyginti su M. Schumacherio pasiekimais. Dar per anksti kalbėti apie tokius dalykus, aš tik stengiuosi savo karjeros labui. Žinoma, toks palyginimas yra didelė garbė, bet man dar labai toli iki M. Schumacherio“, – kuklinosi C. Leclerc’as.

Davusi pirmą interviu po lenktynininko traumos, jo žmona Corinna padėkojo „Formulė-1“ legendai „už viską“: „Kai buvau 30-ies metų amžiaus, labai norėjau turėti žirgą. Su Michaeliu nuvykome į Dubajų, kur ketinau įsigyti arabų žirgą. Dėl manęs jis darė viską. Niekada nepamiršiu, kam turiu būti dėkinga – savo vyrui Michaeliui.“

Buvusio M. Schumacherio vadybininko Willi Weberio teigimu, Corinna neleido jam aplankyti savo vyro. Dalyvaudamas specialioje RTL laidoje, skirtoje M. Schumacherio prieš 25-erius metus iškovotam pirmajam čempiono titului paminėti, jis sakė: „Žinau, kad M. Schumacheris sunkiai susižeidė, deja, nieko nežinau apie jo reabilitacijos pažangą. Norėčiau sužinoti, kaip jis laikosi, ir paspausti jam ranką arba paglostyti veidą, bet Corinna neleidžia. Tikriausiai ji bijo, jog akimirksniu suprasiu, kas vysta, ir paviešinsiu tikrąją tiesą.“

Corinna Schumacher ir toliau priima didžiąją dalį sprendimų šeimoje kartu su vyro tėvu Rolfu bei savo vaikais Gina ir Micku sprendžia, kokia medžiaga bus panaudota apie juos kuriamame filme.
Filmavimo darbus atliekančios įmonės B/14 teigimu, kitą mėnesį turėjusios pasirodyti juostos kūrimo procesas buvo laikinai sustabdytas dėl „didelio medžiagos kiekio“.

B/14 atstovas spaudai sakė „Bild“: „Režisieriai ir prodiuseriai nori šiek tiek papildomo laiko, kad tinkamai užbaigtų filmą, nes medžiagos yra labai daug. Nauja išleidimo data bus paskelbta vėliau.“

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (43)