N. Tropicel mirtis sukrėtė šimtus tūkstančių jos gerbėjų visame pasaulyje. Maksimaliai mėgautis gyvenimu mokiusi tinklaraštininkė žuvo itin keistomis aplinkybėmis, skelbia starhit.ru. Atsigavę po šoko, socialinių tinklų žvaigždės tėvai pateikė savo įvykių versiją.

N. Tropicel tėvas pranešė, kad dėl visko kaltas dukros vaikinas. Jo teigimu, jaunuolis tyčia davė merginai motociklą, kurio ji nesuvaldė ir pateko į tragišką avariją. Taip pat vyras tvirtina, kad vaikinas darė neigiamą įtaką Nastiai: pradėjusi susitikinėti su Viktoru, mergina apleido darbą ir domėjosi tik kelionėmis.

Pastaruoju metu Viktoras bando užvaldyti jos pinigus. Priminsime, kad tinklaraštininkė N. Tropicel turėjo milijoną sekėjų ir neblogai uždirbdavo iš reklamos.

„Jau antrą parą jis mėgina užvaldyti jos banko sąskaitas ir pervesti visus pinigus sau. Mes, aišku, viską užblokavome, bet jaunuolis vis tiek bando kiekvieną dieną kas 15 minučių. Visi jo žodžiai apie patirtus išgyvenimus – melas. Jis monotoniškai dirba, daro siaubingus dalykus“, – pabrėžė N. Tropicel tėvas.

Viktoras, savo ruožtu, atmeta bet kokius kaltinimus. Socialiniuose tinkluose jis rašė, kad labai mylėjo Anastasiją, todėl jos mirtis jam sukėlė šoką. Dabar jis bando rasti savyje jėgų gyventi toliau.

„Labiau už viską norėčiau dar kartą išvysti jos šypseną ir duoti jai savo meilę. Tiesą sakant, šiuo metu jaučiu visišką tuštumą, mielai sekčiau jai iš paskos. Nežinau, ar dar kada nors sugebėsiu pajusti tokį gyvenimo skonį“, – socialiniuose tinkluose pasakojo jaunuolis.

N. Tropicel giminaičiai yra užsiėmę laidotuvių organizavimu. Dėl koronaviruso pandemijos nelengva pargabenti palaikus. Merginos artimieji net negali nuskristi į Balį. Nepaisant to, žuvusiosios tėvas ketina nuodugniai išnagrinėti visas aplinkybes, kad nustatytų tikrąsias tragedijos priežastis.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, tradicinėse žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
DELFI
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)