Anot liudininkų, mergina važiavo raudonu motociklu, šalia važiavo jos draugas. Vieną akimirką kažkuris iš jaunų žmonių nesuvaldė savo motociklo ir rėžėsi vienas į kitą.

Vietos kelių policijos atstovai sako, kad mergina paprasčiausiai nesuvaldė savo motociklo ir užlėkė ant šaligatvio. Tada nukrito nuo motociklo – patyrė mirtiną galvos traumą, rašo „Starhit“.

Balyje žuvusios aštuoniolikmetės vaikinas atskleidė tragiškos avarijos detales. Momentinės nuotraukos iš jo „Instagram“ paskyros paviešintos „Telegram“ kanale.

Anot jaunuolio, mergina motociklu keliu važiavo tokiu pat greičiu, kaip ir kiti eismo dalyviai – maždaug 80-100 kilometrų per valandą greičiu. Staiga motociklas tapo nevaldomas. Vaikinas sako, kad A. Tropicel neviršijo saugaus greičio ir vairavo atsargiai, kaip kad visada.

„To, kas nutiko, tikimybė – viena iš milijono“, – sako jis.

A.Tropicel į avariją pateko birželio 21 dieną. Kartu su ja kitu motociklu važiavęs jos mylimasis nenukentėjo.

Merginos paskyrą instagrame sekė daugiau nei milijonas žmonių. Jos profilyje nurodoma, kad „milijoniere“ ji tapo penkiolikos.

Balandžio pradžioje per eismo įvykį prie Maskvos žuvo dar vienas tinklaraštininkas – Pavelas Petelis. Jo vairuojamas automobilis rėžėsi į vilkiką.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (184)